suskun_gız Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #1 Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., :D şimdi bakın üstteki insan mesela diycek : -keşke dün o kadar gezmeseydim .... alttaki de hemen onu ii kiye çevircek örnek: iyi ki gezmısın çünkü blalalala keşke bugun temızlık yapıp kendımı yormasaydım
şimdi bakın üstteki insan mesela diycek : -keşke dün o kadar gezmeseydim .... alttaki de hemen onu ii kiye çevircek örnek: iyi ki gezmısın çünkü blalalala keşke bugun temızlık yapıp kendımı yormasaydım
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #2 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki temizliğimi yapmışım, keşke meleklermekanını daha önce bilseydim.
Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki temizliğimi yapmışım, keşke meleklermekanını daha önce bilseydim.
suskun_gız Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #3 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki geç olmadan bulmusun ya bulamasaydın keşke bugun bayramın son günü olsaydı😀
Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki geç olmadan bulmusun ya bulamasaydın keşke bugun bayramın son günü olsaydı😀
G Günes Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #4 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki degilmis bayramin 3 gununu goremedigim icin uzulurdum yoksa keske dun yagmur yagmasaydi
Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki degilmis bayramin 3 gununu goremedigim icin uzulurdum yoksa keske dun yagmur yagmasaydi
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Aralık 2007 #5 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki yağdı oh ne güzel her yer çamur oldu vıcık vıcık keşke yaz olsaydı keşkeeeeeee
Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki yağdı oh ne güzel her yer çamur oldu vıcık vıcık keşke yaz olsaydı keşkeeeeeee
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Aralık 2007 #6 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki yaz uzakta degil keske hic yagmur yagmasa
ms_enemy Yeni Üye Üye 12 Nisan 2008 #7 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyikide yağıyor sonra kuraklıktan aç kalırız vallaa ne diyosun 😀 keşke hergün tatil olsa :zuha:
Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyikide yağıyor sonra kuraklıktan aç kalırız vallaa ne diyosun 😀 keşke hergün tatil olsa :zuha:
M Misafir Forum Okuru 12 Nisan 2008 #8 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 ıykı hergun tatıl değil yoksa kımse çalışmazdı. keşke hemen tr donsenm🙁
Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 ıykı hergun tatıl değil yoksa kımse çalışmazdı. keşke hemen tr donsenm🙁
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #9 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki dönmeye vaktin var yoksa bukadar özleyip kıymet vermezdin. keşke oğlum hemen büyüse bende rahatlasam😀
Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 iyiki dönmeye vaktin var yoksa bukadar özleyip kıymet vermezdin. keşke oğlum hemen büyüse bende rahatlasam😀
mislinay Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #10 Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 asıl iyiki çabuk büyümüyor dertleri çoğalıyor keşke bugün temizlik yapsaydım
Ce: Keşke"leri "İyi Ki"ye Çevirme Oyunu..., 😀 asıl iyiki çabuk büyümüyor dertleri çoğalıyor keşke bugün temizlik yapsaydım