aSqimSin Yeni Üye Üye 27 Nisan 2008 #1 Ketçap mı Mayonez mi? hamilelikte ketçap hamilelikte mayonez rüyada ketçap görmek Benim sorum da anca böyle gereksiz şeyler olur:dp47: şimdi sordum bile. ketçapımı daha çok seversiniz yoksa mayonezimi? yoksa ikisimi. yoksa hiçbirimi🙂 Şimcik ben mayonezi severim🙂 ketçap sevmem🙂
hamilelikte ketçap hamilelikte mayonez rüyada ketçap görmek Benim sorum da anca böyle gereksiz şeyler olur:dp47: şimdi sordum bile. ketçapımı daha çok seversiniz yoksa mayonezimi? yoksa ikisimi. yoksa hiçbirimi🙂 Şimcik ben mayonezi severim🙂 ketçap sevmem🙂
M Misafir Forum Okuru 26 Mayıs 2008 #6 Cevap: Ketçap mı Mayonez mi? ben her ikisinide severim ama mayonez sanki daha ğır basıyor evet evet seçim yapmam gerekirse mayonezciyim ben abi
Cevap: Ketçap mı Mayonez mi? ben her ikisinide severim ama mayonez sanki daha ğır basıyor evet evet seçim yapmam gerekirse mayonezciyim ben abi
İzmirella Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #7 Cevap: Ketçap mı Mayonez mi? ikisi yanyana oluncaa daa güsell oluyooorr.. yaneee ikisinideeeee
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #8 Cevap: Ketçap mı Mayonez mi? bence ikiside zaralı sağlıksız onun için ikisinde sevmiyorum yemiyorum evimdede bulundurmuyorum.
Cevap: Ketçap mı Mayonez mi? bence ikiside zaralı sağlıksız onun için ikisinde sevmiyorum yemiyorum evimdede bulundurmuyorum.
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #9 Cevap: Ketçap mı Mayonez mi? ketçabı hiç sevmeeemm.ama mayonez güzel oluyor=)