kısa ama etkileyici aşk mesajları yazın lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
kısa ama etkileyici aşk mesajları yazın lütfen
Ben galiba aşık oldum 😀 Ağzım kulaklarımda hani o derece 😀 Sevdiğim kıza mesaj atmak istiyorum ilk mesajım olacak ve ne yazacağımı bilemiyorum.Sizce ne yazsam? Şöyle etkili, kısa ama vurucu 😀

-Aşk var olduğunu sangığın aslında hiç olmayan bir duygudur..

-Aşık herşeyi toz pembe görür ama gün gelir o gördüğü pembe renk simsiyah olur..

-Bazı insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara…

-Ne Kadar tuhaf değil mi?.. İçimi acıtan da sendin.. Acımı dindirecek olan da.

-Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır

-Sabah Aç Karna ,Sigara İçmek Gibiydi Seni Sevmek . Kötü Olsan Bile İnadına Çekmek . . !

-Ne kadar zengin olursan ol, cenazendeki insan sayısını hava durumu belirleyecektir ..

-Kolayca akmaz bilirsin bir erkeğin gözyaşları; Ama eğer erkek ağlıyorsa, asla sahte olmaz gözyaşları…

-Kulaktan kulağa seni seviyorum demek kadar ilginçtir AŞK aslında..sen ona ‘seni seviyorum’ dersin o başkalarına..

-Aldatmayı beceremeyecek kadar yeteneksiz değil, Tenezzül etmeyecek kadar tokum.

-Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

-Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme…

-Gözlerin diyorum, Sandığım kadarda güzel değilmiş , Başkasına baktığın zaman anladım.

-Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür. Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür.

-Aşk öyle bir denizdir ki; yüzmesini bilmediğin halde, ya ömrüne dalış yaparsın, ya ölümüne.

-Ey gönül.. Aşkı arama.. İnan ki ararken kaybolursun.. Bulduğunda ya veli yada deli olursun

-Benden söylemesi Ne Hayatı Önemse Çılgınca, Nede Hafife Al Aptalca. Onursuz Birliktelikler Yerine Onurlu Bir Yalnızlık Yaşa

-Hani Denir ya aşk iki kişilik, yalan! Aşk bile bile delilik. Bide hayat müşterektir denir. Buda yalan çünkü aşk acısı hep tek kişilik.

-Bir nefes gibisin. İçimde tuttuğum sürece benimsin. Bırakırsam gideceksin, bırakmazsam öldüreceksin.

eskiden olsa döktürürdüm burda sana ama maalesef bence netten araştır.

Geri