gerçekten insan çk yoruluyor ya hap hap hap.... artık olsun istiyorsunuz ben çk stres yapıorum sanırım eşimide bunaltıorum farkında olmadan biran önce olsada bu strestende kurtulsam.. yumurtaşıkların tembel dedi bana.. klomenden sonra büyük ihtimalle olur dedi 3 ay süre verdi ilaç bittikten snrada beni çağırmadı. mart ayına kadar çocuk calışmalarıına devam yani.. 3 ay süre içerisindede olmazsa kafayı yerim herhalde...çk moralim bozuk..
doktorumun bana dediği hapı kullan 3 ay sonra görüşelim.. yumurtalıklarına bakalım die hiç bişe demedi 3 ay içinde hamile kalmazsan geldiğinde baska yöntemlerle devam ederiz dedi. rahim flmi felan dedi ama ona gerek yok ki sonuçta ben fakültede yaptırdım herşey normal cd sinide ona gösterdim herşey temiz dedim acaba doktorumu değişsemm anlamadım..
gerçekten insan çk yoruluyor ya hap hap hap.... artık olsun istiyorsunuz ben çk stres yapıorum sanırım eşimide bunaltıorum farkında olmadan biran önce olsada bu strestende kurtulsam.. yumurtaşıkların tembel dedi bana.. klomenden sonra büyük ihtimalle olur dedi 3 ay süre verdi ilaç bittikten snrada beni çağırmadı. mart ayına kadar çocuk calışmalarıına devam yani.. 3 ay süre içerisindede olmazsa kafayı yerim herhalde...çk moralim bozuk..
bu kutuyu kullandıktan 1 ay sonra adetimde gidicekmişim. her ay kontrol edicekmiş bu kutudan yazıcakmış.. kızlar tek bi kutuda hamile kalma olasılığı yokmu? neden 3 kutu kullanmamızı istiyorlar.? yumurtalıklar ancamı büyümeye baslıoo noluyoo anlamadım.. özel hastane olduğu için her gitmede ücret alınıoo ilaç yazarsada eczanede muayene ücreti tekrar ödüosunuz eşimdee kızmaya basladı bakalım nolcak 1 ay snra gidicem tam öğrenmem lazım bilgi verin dicem.[/
mrb canım hoşgeldin aramıza.sen ilaca ne zaman başladın yani ne zaman bitiyo ilacın?sen o doktoru boşver boşa zaman harcama ilacın bittikten 2-3 gün sonra başka doktora git bence.çünkü doktor bakıcak büyüyomu diye belki büyümeyebilir kişiye göre değişiyor çünkü eğer sana yaramazsa o ilaç başka ilaçlara geçilebilir.ayrıca çatlama sorunuda olabilir.ilişki günleri veriyor doktor daha garanti oluyor.yani mutlaka bakılması gerekir.sen ilk defa mı bu ilaçlara başladın?2 yıldır istiyorum diyorsun.
ewt canım ilk defa basladım. daha öncede farklı ilaçlar verdiler progeston felan doğum evinde hiç bişe bulamadılar hamile kalamayınca fakülteye sevk ettiler orasıda sağolsun dünyanın tahlilini yaptı ama bi sonuca varamadı 1 yıl gittim geldim tahlildi bilmemneydii en son bütün sonuçları göstermek için gttiğimde burda dr yok bkacak kmse yok burası arastırma yeri sonuç almazsınız dedi.bzde kızdık özel hastanye gttk tahlil yaptırdım süt hormonum yüksek çktı baka sorunum yok dostınex verdi kullandım tekrar tahlil yaptırdım normale gecmiş.. hamile kalabilmene yardımcı olsun die bu ilacı veriorum dedi klomeni verdi.. PAZARTESİ basladım CUMA günü biticek hapım 1 kutu. adet oldugumdada gidicekmişim kontrol edicekmiş yumurtalıklarıma bakacakmış sonra tekrar bu haptan yazıcakmış tek kullanmayla olmuyormuş receteye 1 den fazla yazamıyorlarmış öle söledi valla bilmiorum bu ay adetmde gideyim bi bakayım noluyo olmazsa baskasına gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?