kızlar 3 kez klomen 2 kez aşılama yaptırmış biri olarak merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum rabbim yardımcımız olsun ben artık tüp bebeğe kadar geldim iğnelere başladıkk tüp bebek yaptıran arkadaşlar var yada denk gelirse oda benimle paylaşabilir hepinizi öpüyorum canlarım
Ayme Canim sen kac yıldır uğraşıyorsun ben 1 ay klomen 3 ayda clomid kullandım kist yada miyom tam emin değilim ama bende var doktorlardan biri önemli değil ufak miyomlar diyo bir başka doktorda pco var valla kafam karıştı ama ısı takibi yumurtlama normal dendi adetim düzensiz bosuna 2 yıldır oyalanıyorum insallah 4. Ayda aşılama yapılacak ama ben bu kistlerden kurtulmak istiyorum senin sorunun neydi ve neden tutmadı merakettim Canim insallah olur cok yakındakızlar 3 kez klomen 2 kez aşılama yaptırmış biri olarak merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum rabbim yardımcımız olsun ben artık tüp bebeğe kadar geldim iğnelere başladıkk tüp bebek yaptıran arkadaşlar var yada denk gelirse oda benimle paylaşabilir hepinizi öpüyorum canlarım
Meleklerim ilk klomen kullandığımda gecen sene bende harıl harıl bi umut aradım klomenle hamile kalan varmı yemin ederim bütün siteleri gezmiş yazıları okumusumdur umutlandimda hayal kırıklığida yasadım okuduklarimdan ama vazgeçmedim bebeğim beni bekliyor biliyorum dogru zamanda Rabbimin onu bana göndermesini bekliyorum sadece sağlıklı olması tek dileğim ve sizlerde ne okursanız okuyun ne yasarsanız yasayın vazgeçmeyin irade ve inanç Allah'ın bizlere verdigi en buyuk güçtür buna inanın yüzümüzün akıyla bu sınavdan çıkacağız insallah
Aynen ozgülüm yaşadıkta daha fazla deneyim kazanıyoruz hemde daha cok yıpranıyoruz önemli olan sabır birbirimize tebrik msji yazıcaz buradan insallah ben o günleri bekliyorum Canim benim Rabbim hepimize versin insallahağzına ellerine sağlık febcim aynen sen gibi düşünüyorum.çok zor zamanlar oluyor umudumuzu kaybediyoruz ama bi taraftandan şükretmek gerekir Rabbim dert veriyosa bizi unutmamış dua bekliyodur.Rabbim sevmediği kuluna hiç dert vermezmiş.sınavdayız aklınımızın akıyla çıkıcaz inşallah.
Feblayt canım ne guzel yazmıssın aynen bende ılk klomen kullandığımda havalarda ucuyordumm cok mutluydum umutluydum ama ne yazık ki hüsran bu demek ki artık umudum yok bu hayatta hersey bızler için olmakta olması ve olmamasınada hersey bı bahane Inancımıız yıtırmıycez bız bıze düşenı yapıp takdır Allhaın o en doğruzamanı bilir onun için güçlü olcaz özgulcumm ne kadar yorucu ve streslı de olsa bunu yenmleıyız.. Allh hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın ınan bunubutun ıctenliğimle soyluyorumMeleklerim ilk klomen kullandığımda gecen sene bende harıl harıl bi umut aradım klomenle hamile kalan varmı yemin ederim bütün siteleri gezmiş yazıları okumusumdur umutlandimda hayal kırıklığida yasadım okuduklarimdan ama vazgeçmedim bebeğim beni bekliyor biliyorum dogru zamanda Rabbimin onu bana göndermesini bekliyorum sadece sağlıklı olması tek dileğim ve sizlerde ne okursanız okuyun ne yasarsanız yasayın vazgeçmeyin irade ve inanç Allah'ın bizlere verdigi en buyuk güçtür buna inanın yüzümüzün akıyla bu sınavdan çıkacağız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?