Mi'na57 Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #71 İnternette arama yaparken bulmustum ve tavsiye de ettim arkadaşlara.. cok güzel sitemiz🙂
beren.efe Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #73 Ne araştırıyordum bilmiyorum ama bir konu araştırırken karşıma çıktı melekler mekanı. Biraz inceledikten sonra üye olmaya karar verdim.
Ne araştırıyordum bilmiyorum ama bir konu araştırırken karşıma çıktı melekler mekanı. Biraz inceledikten sonra üye olmaya karar verdim.
LAMİYA Aktif Üye Üye 11 Aralık 2009 #75 ben msn ile ilgili yazı ararken çıktı karşıma ben üye oldum ertesi günde iki arkadaşımı üye yaptım hiç şikayetçi değiliz
ben msn ile ilgili yazı ararken çıktı karşıma ben üye oldum ertesi günde iki arkadaşımı üye yaptım hiç şikayetçi değiliz
çatlak Yeni Üye Üye 17 Şubat 2010 #76 arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum (lamiya sayesinde onun dediği iki arkadaştan biri ben) Son düzenleme: 17 Şubat 2010
iremsuyum Yeni Üye Üye 17 Şubat 2010 #77 nette gezerken tesadüfen buldum ismi cezbetti beni çokta hoşuma gidiyor burda vakit geçirmek kurucuların emeğine sağlık
nette gezerken tesadüfen buldum ismi cezbetti beni çokta hoşuma gidiyor burda vakit geçirmek kurucuların emeğine sağlık
Mahperver Yeni Üye Üye 7 Mart 2010 #80 Uye ol formundaki gerekli bolumleri doldurarak 🙂 saka..! Uzun zamandir bildigim bir siteydi..bir gun yuzeysel degil daha derin incelemeye karar verdim ayrica uzun sure takildigim siteden ayrilmak sonucu buraya uye oldum..simdilik memnunum..
Uye ol formundaki gerekli bolumleri doldurarak 🙂 saka..! Uzun zamandir bildigim bir siteydi..bir gun yuzeysel degil daha derin incelemeye karar verdim ayrica uzun sure takildigim siteden ayrilmak sonucu buraya uye oldum..simdilik memnunum..