kızlar bişi söyleyecem.ben hamiş olunca buraya artık takılamayacağımı sanmıştım üzülmüştüm.ama hamiş olmayan arkadaşlarımız biz hamişlerin her türlü heyecanını kendileri yaşıyormuş gibi paylaştılar hep.hiçbirinde kıskançlık olmadı.o üzden hepinize teşekkür ediyorum.sizi bir de bu yüzden çok seviyorum
git hemen yaptır.
git...
git...
git...
ağustosu dörtlememiz lazım hemen🙂
gerçi ben de hamiş olmadan önce her hamiş haberiyle çok mutlu oluyordum.şimdi de hep sizin için dua ediyorumtabi kıskanclık olurmu bugün size yarın bize Allah verir herkese inşallah sen keyfina bak
canım oyuzden burası kalabalık hezaman...oyuzden tanımadıgımız ama aslında tanıdıklarımız kadar yakın oldugumuz arkadaslara canım dıyebılıyoruz...oyle bı yer tabıkı burası...zaten tersı olsaydı ınan kımse kamazdı burda.....ne guzel...bende pısman olmadım hıc uye olduguma kı benım ılk uye oldugum sıtedır....kızlar bişi söyleyecem.ben hamiş olunca buraya artık takılamayacağımı sanmıştım üzülmüştüm.ama hamiş olmayan arkadaşlarımız biz hamişlerin her türlü heyecanını kendileri yaşıyormuş gibi paylaştılar hep.hiçbirinde kıskançlık olmadı.o üzden hepinize teşekkür ediyorum.sizi bir de bu yüzden çok seviyorum
canım belirtilere takılma derim.bu belirtiler önemli değil ve yanıltıcı olabiliyor🙂 gidicem galıba aç olmak gerekmıyor degıl mı hamıle kalanlar belırtılerıme ne dıyosunu uyuyo mu sızce gecen hafta cok karnım agrıdı regl olucakmısım gıbı hıc o kadar onceden agrımazdı goguslerım basınca acıyor ama cok belırgın degıl goguslerımde mavı damarlar var cok fazla bır de kahverengı yerın kenarları beyaz beyaz he bı de once sarı baslayan sonra beyaza donen akıntım oldu normalde olmaz
gerçi ben de hamiş olmadan önce her hamiş haberiyle çok mutlu oluyordum.şimdi de hep sizin için dua ediyorum
🙂 gidicem galıba aç olmak gerekmıyor degıl mı hamıle kalanlar belırtılerıme ne dıyosunu uyuyo mu sızce gecen hafta cok karnım agrıdı regl olucakmısım gıbı hıc o kadar onceden agrımazdı goguslerım basınca acıyor ama cok belırgın degıl goguslerımde mavı damarlar var cok fazla bır de kahverengı yerın kenarları beyaz beyaz he bı de once sarı baslayan sonra beyaza donen akıntım oldu normalde olmaz
Kızlar ya çok sıcak burası pişştimm hee
ya ama ben seni daha çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum
ya şöyle konuşma karnım ağrıdı gülmekten yeterhah
gıtmek ıstıyorsan gıt yaptır pekarcım....gogusler bende hemen renk degıtırdı koyulastı...akıntımda sarı krem arasıydı ve yogundu ayrıca katıydı.....ara ara kasık agrısı ve bel agrısı vardı regl agrısına benzer......bendekı beırtıler boyleydı...yardımcı olur sana okuyunca...kısılerde farklılık gostebılır belırtıler bazen.....🙂 gidicem galıba aç olmak gerekmıyor degıl mı hamıle kalanlar belırtılerıme ne dıyosunu uyuyo mu sızce gecen hafta cok karnım agrıdı regl olucakmısım gıbı hıc o kadar onceden agrımazdı goguslerım basınca acıyor ama cok belırgın degıl goguslerımde mavı damarlar var cok fazla bır de kahverengı yerın kenarları beyaz beyaz he bı de once sarı baslayan sonra beyaza donen akıntım oldu normalde olmaz
😀 sağolun kızlar keyifler nasıl
Kızlar ya çok sıcak burası pişştimm hee
kızlar bişi söyleyecem.ben hamiş olunca buraya artık takılamayacağımı sanmıştım üzülmüştüm.ama hamiş olmayan arkadaşlarımız biz hamişlerin her türlü heyecanını kendileri yaşıyormuş gibi paylaştılar hep.hiçbirinde kıskançlık olmadı.o üzden hepinize teşekkür ediyorum.sizi bir de bu yüzden çok seviyorum
ayşegüüll....tekrar teşekkürler canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?