klima iyi geldi valla 😀 ben 1 yıllık evliyim canım yumurtlama problemim vardı benim de ilacla düzeldi adetlerim düzene girdi yani
en son ne zaman gittin peki?
kontrole gitmekte fayda var tabi ki.
klima iyi geldi valla 😀 ben 1 yıllık evliyim canım yumurtlama problemim vardı benim de ilacla düzeldi adetlerim düzene girdi yani
anladım tatlım....eger uzun sure once gıttıysen yanı arası cok olduysa tekrar gıt bakalım....aklında soru ısaretı kalmaz....allahım gonlne gore versın ınsallah.....klima iyi geldi valla 😀 ben 1 yıllık evliyim canım yumurtlama problemim vardı benim de ilacla düzeldi adetlerim düzene girdi yani
sammy kaç haftalık oldu mercimeğin gülümyaaa ama bende artık cinsiyet öğrenme dönemine gelmek istiyorum benimki minicik dahaaaaa
ama o mercimek değil susam 🙂 2 aylık oldu canım 8 artı 1 deyim bugün of daha çok varrrsammy kaç haftalık oldu mercimeğin gülüm

diymi yaaa cidden ama yok umut edicez elbet vardır rabbimin bir bildiği kıss bizde kutluycaz kendimizi hiç merak etme
kizlar carizma az calisip döncek öptüm sizi grsrz birazdan
en son ne zaman gittin peki?
kontrole gitmekte fayda var tabi ki.
anladım tatlım....eger uzun sure once gıttıysen yanı arası cok olduysa tekrar gıt bakalım....aklında soru ısaretı kalmaz....allahım gonlne gore versın ınsallah.....
ayy evet ya susam.özürdilerim susamcığım.bak annen cinsiyetini biran önce öğrenmek istiyormuş.doktora gidince eyice aç bacaklarını da göster ne var ne yoksa olur mu?aferin öyle işteama o mercimek değil susam 🙂 2 aylık oldu canım 8 artı 1 deyim bugün of daha çok varrr![]()