sen yeterkı hamıle kal ınan bunalmayız sorularla.....aaa ne güzel bissürü hamiş arkadaşım var.
Allah izin verir de birgün ben de meleğime kavuşursam benden çekeceğiniz var.
sizi sorularımla bunaltıcam🙂
ehhe ehhe
olsun kadının kalını makbuldur🙂aaa hakketten senin diş problemin vardı di mi. kökten çözüm olur o zaman🙂
evet fıstık gibiyim ama eccük kalın fıstık🙂
hehe işleri halledip koşa koşa geldim geri sizden ayrılmaıyom siz nezaman çıkasanız çıkarım bende
masallah kucagina aldigin günüde gör ins... 9 zuncu ayin 27 sinde 2 aylik diyor daha kücük
hehe işleri halledip koşa koşa geldim geri sizden ayrılmaıyom siz nezaman çıkasanız çıkarım bende
hımm isteyecektim ama utandım nedense işte 🙁 evet ya rahat uyuyamamaya başladım ben de bi de ha bire tuhaf rüyalar görüyorum uyanıyorum.doğum yaptığımı gördüm geçen aynı gece 2 ayrı rüyada da doğum yapıyordum.hem de evde yatakta koca bi tarafta uyurken 🙂 daha bebeğin cicilerini yıkamadım ki ben ne giydirecem yıkamadan da giydiremem diyorum 🙂
amiiinnnn inşallahhhh hepimiz sağlıkla meleklerimizi kucaklarız.
ooo daha minicikkkk, kuru fasulye kadar olmuştur herhalde 🙂
evet ama cok cabuk büyüyorlar ilk kizimdan bilirim bu benim ilk tecrübem degil amaa simdi kizimi düsünüyorum ona bakip agliyorum nasil birakcam nasi etcem dogumda diyee 2 ci oluncada öyle oluyorr
nolur yapma buna henüz hazır değilim 🙂 🙂kalabalık olunca böyle oluyor🙂
ben burdayım ama birazdan ben de kaçıcam, hazır ol🙂 ohhh evime gitcem.
hoşgeldin gülyüzlü.
inşallahhhhhhhh rabbim en kısa sürede nasip eder.
yeter ki meleğin hemen gelsin biz razıyız sorularla boğulmaya 🙂
bende bende istiyorum sabırsızm inş bizede yaşarız o güzel duygularıda bebişleimizden bahsederiz soru yağmuruna tutarz bu güzel hamişşeriiii hemiii bacımm:f040::f040:
sen yeterkı hamıle kal ınan bunalmayız sorularla.....
olsun kadının kalını makbuldur🙂
evet ya sorma ılk defa korkuyorum yırmılık dıs olmasa ıdare ederdım ama korkuyorum hıc korkmazdım bebıs olunca.... bısey olurmu acaba dıye sorun yaptıgımdan...g
ercı ıkı doktorda bısye olmaz dedı ama ıste gelde anlat dılege....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?