emınım fıstık gıbısındır🙂bısey olmaz zaten dıscıye gıdıcem uyusturmadan gıder hepsı ıste![]()
aaa hakketten senin diş problemin vardı di mi. kökten çözüm olur o zaman🙂
evet fıstık gibiyim ama eccük kalın fıstık🙂
emınım fıstık gıbısındır🙂bısey olmaz zaten dıscıye gıdıcem uyusturmadan gıder hepsı ıste![]()
hb hemsom nasilsin gurbaneyy 😀hg hemso 😀
Mrsm nekadarlik oldu bebisin
bende iyiyim cnm ugrasiyorum karnimdakiyle
masallah kucagina aldigin günüde gör ins... 9 zuncu ayin 27 sinde 2 aylik diyor daha kücükbugün tam 25 haftalık olduk, haftaya 6,5 aylık olacağız inşallah. ne güzel iyi mi bebişin kaç haftalık oldu?
aaa ne güzel bissürü hamiş arkadaşım var.
Allah izin verir de birgün ben de meleğime kavuşursam benden çekeceğiniz var.
sizi sorularımla bunaltıcam🙂
ehhe ehhe
hımm isteyecektim ama utandım nedense işte 🙁 evet ya rahat uyuyamamaya başladım ben de bi de ha bire tuhaf rüyalar görüyorum uyanıyorum.doğum yaptığımı gördüm geçen aynı gece 2 ayrı rüyada da doğum yapıyordum.hem de evde yatakta koca bi tarafta uyurken 🙂 daha bebeğin cicilerini yıkamadım ki ben ne giydirecem yıkamadan da giydiremem diyorum 🙂tamam canım görüşürüz ben de seni çok öptüm...
inşallah olmuştur canım, bu aralar gelişimleri hızlı oluyormuş. 3 gündür ne şekilde yatarsam yatayım rahat edemiyorum, gece hep uyanıyorum yaaa... ben de sola yatmaya özen gösteriyorum ama bazen bana rahat vermiyor yatamıyorum.
ne güzelllll renklide görebilmişsin 🙂 canım renkli gösterdiğine göre cd sini de verir, sen ısrarla iste.
aaa ne güzel bissürü hamiş arkadaşım var.
Allah izin verir de birgün ben de meleğime kavuşursam benden çekeceğiniz var.
sizi sorularımla bunaltıcam🙂
ehhe ehhe
hb hemsom nasilsin gurbaneyy 😀