seni tembelllll 🙂
kız ben de dün akşam aramaya başlamıştım 1642. sayfaya kadar gelip pes etmiştim 🙂
yoksa tak diye nasıl bulayımmm 🙂
ayyy canımsın yaa çok saoll ne güzelde yazmışsın dur ben bunları yaziimBerranurum sağol canım benim...
Benim beebğim yok ama bu konuları az çok bilirim, bir tavsiye bende yapabilirim sana...
1-Günde en az iki öğünde süt gurubundan almalısın (süt, yoğurt, peynir vs)
2-Et gurubundan yine aynı şekilde en az iki öğün (et, balık, tavuk..)
3-Her gün en az bi tane yumurta (lop pişmiş)
4-Yeşil sebze günde en az iki öğün (marul, semizlik, maydanoz, ısparak vs.)
5-Meyve günde en az iki porsiyon (bir meyve bir porsiyondur)
6-Kuru baklagil gurubundan günde bir kere yemeye çalış, bir günde atlatabilirsin..
7-Bol tahıllı ekmek her öğün en az bir dilim..
8-Kuruyemiş (günde 3 ceviz, 5-6 tane fındık, 3-4 badem, 3-4 fıstık vs)
9-Bol su içeceksin bide kabuz olmaman lazım...
Unuttuğum var mı bilmiyorum ama bunlara ek dr.un vermiştir vitamin falanrda alıyorsan tamam demektir...
bak bak da örnk al minik kuşumm bide kay aylık bebiş taşiyo ağır olduğu halde buluyo listeyi seni tembell derslerde böyle çalışiyosann sen zor geçersin o sınavlarııı
ayyy canımsın yaa çok saoll ne güzelde yazmışsın dur ben bunları yaziim
tatlım aslında yerimde bide bunları hazırlayan olsaaa varyaaa🙂
ama dikkat etmem gerek bebişim için
inşş sende çöok sağlıklı bi anne adayı olcan cnm nezamn kan tahlili yaptırcan yaa çok merak ediyorum
Nerden biliyosun geçtiğini, belkide bildiğgin gün yumurtlama günün değildir, belkide bu yüzden hamiş kalamadın, hadi sen bu akşam tembellik yapmak çalış...
ayşegülcüm yumurtlamı günüm geçti deyip oturma çalışmalara devam ettttttt 🙂
çünkü hatırlarsan benim hamile kaldığım ay sadece 2 kez birliktelik olmuştu ve muhtemelen yumurtlama günlerinin sonuydu ya da geçmişti. ben de o yüzden hiç ihtimal vermemiştim. ama demek ki yumurtlama olmuş 🙂
inşallahhhh meleğinin gelmesi yakındır canım benimmm, öyle umudum yok gibi cümleler de yok ona göreeeee 🙂
Bu ayşegülü ben mıncık mıncık ısırıcammmmmm
Kız bak benim kocanın spermleri hareket etmiyo yaşım gelmiş 39 a yinede umutluyum yinede umutluyum....
Tutmayın beni şuna bi seans uyguliyimmmmmmmmmmmmmmm 😀
Uyyy sınava bi saat kaldı bırrrrrrrrrrrrrrrrrr 🙂
cnm bnm bebeğim şuan son regl tarihime göre bi hafta gerideydi inş düzelmiştir diye dua ediyorum kilo olarak doktor en son bişi sölemedi daha gr çok küçük dedi ilerleyen haftalarda sölenir dedi ben sabahları süt ceviz ballı terayağlı ekemk okadar yiyebiliyorum oda daha yeni yiyorum öncesnde yumurta biraz yiyebiliyoduma am şimdi acayip tiksindim kesinlikle yumurta tüketemiyorum haşlama olarak anca bişilerin içinde olcak öyle.buda beni üzüyo bebişe faydalı olamıyorum yaa napıcam ben 🙁 muz yiyroum genelde günde 2 defa faln ara öğün oalrak artı dedğin gibi et yemeye dikakt ediyorum.napıcam yaa canım çok sıkılıyo bu durumaa önceleri yemek hazırlamayı çok severdim şimdi hep hazır o0lsun isitiyorum daha fazla gayret etmem gerek bebeğim için saol cnm bnm sölediklerini dikkat edicem
ah bitanem hayırlısyla bi balık sezonu gelse burda haftada 2 kere alıcam inşş ıspanakta tam kış sebzesi onuda alıcam 2 kere ohh 4 gün tamam🙂 brokolide yicem inş yoğurtlu hmm kışı bekliyom yaa şimdi anca domates biber patlıcan kabak sebzeler bunlar yanii yeşil pek bişi yok salata içinde yeşil malzemeler genelde kış oluyo balıklar bi çıksaydııııYaz kız yaz not et bi yerlere, kuruyemişi sakın ihmal etme, bide kesinlikle haftada en az iki kere balık, yine en as iki kere semiz otu yada ıspanak bunlar çookkk önemli...
Valla canım ben geçen ay erken adet olduğum için normal adet döngüme göre beklemek istiyorum, o tarihte 7 eylül, o zamana kadar olmaz isem evde bitahlil yaparım bi belirti varsa o zaman kan tahlili, yok ise beklemeye devam...
ayşegülcümm umut yok demek yokk hmmmm kızıarım sana kesinlikle umut var gülüm her daim her zaman sen çalışmaya devam mrsm nin de dediği gibi belli zamanlarla kısıtlamayalım bu çalışmları hadi inşş olcak umut varrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?