hayrlısı olsun canım...kolay gelsın.....ıhmal etme burayı hoscakal....benimki de geriden geliyor ,kızdır inşaallah....
hayırlısı olsun canım , kendine dikkat et.
Ayşegül için hayırlısı olsun ama çok merak ediyorum gerçekten.
oğlumdan çok farklı bu sefer,herşey farklı ama dr. erkeğe benziyor dedi, yine de yanılabilirim dedi,haftaya pazartesi gidicez görürüz inşaallah
benim çıkmam lazım yarım saate servis gelecek hazırlayayım oğlanı, öpüyorum hepiniziiii
evet okudum....bak sımdı boyle seyler evet maalesef olabılıyor kısmet baglama ısı kendı aılemden bılıyorum yanı.....hanı annemlerın de basına gelmıs yıllar once ve kımın oldugu hala bellı degıl....ıyı yada kotu bıldıgın ıcınde yada dısında aılenın sana gulen ama arkandan cok sey cevıren oakadar ınsan vardır kı cevremızde ama bızler ne oldugunu bılemeyız......sen dua et bol bol......etkılenme...farzet kı gercek oyle bısey var bunun belasını allahım enınde sonunda zaten verıcek.....sen aılen ıcın esın ıcın dua et yeter...ama kalbını bozmadan....bu tur dusuncelerın ıcıne hapsetme kendını.....madem bır korkun var nekadar uzel dualar okuyan bılgılı hocalar var gıt ozaman varmı yokmu onlar bılır ogrenırsın...ama bunlarla aklını doldurma derım.......
ne demek canım seytanın lafına uyma sakın....rahatla canım kendını uzme sıkma canını....gorusuruz....oh be biraz rahatladım canım yaa senle konuşunca. çok sağol.
evet, yapmamm gereken bol bol dua etmek.
Allah senden razı olsun.
kocanla, meleğinle sağlıklı, mutlu bir ömür geçirin inşallah.
ben çıkıyorum canım.
öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?