Kızlar merhaba durumumdan sizleri haberdar etmek istedim ;
biz bu gün doktora gittik doktora adetimin 3.günü olduğunu söyledim ve muayene edelim dedi muayene sonucunda sende hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü düzenli adet senin sağlığının belirtisi dedi daha önceden yaptırdığım hormon testlerindede bir sıkıntı olmadığını söyledi ve eşime dönerek size sperm testi yapmalıyız dedi eşimde gayet normal karşıladı ve olur dedi yarın laboratuvara gitcek ve benim yanında gitmemi istemiyor...eve geldiğimizden beridir suratı düşük canım benim yaa tarifsiz korkuları var birsürü yeri araştırdı sperm yokluğu , sperm azlığı, sperm hareketsizliği baktıda baktı ...hep sorun olduğunu düşünüyo ama bence bir sorun olmayacak sonuca göre doktor bir yol haritası çizeriz dedi ...
nolur dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var
canım az önce doktordan geldim kan testi istedi yanii ultrasondan baktı yumurtan çatlamış dedi adet olman gerekiyodu dedi hamile olabilirsin dedi bende dedim idrar testi yaptım negatif dedim idrar testine fazla güvenme dedi valla şaşırdım yaaa inşallah hamileyimdir canım yaaaa
Kızlar merhaba durumumdan sizleri haberdar etmek istedim ;
biz bu gün doktora gittik doktora adetimin 3.günü olduğunu söyledim ve muayene edelim dedi muayene sonucunda sende hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü düzenli adet senin sağlığının belirtisi dedi daha önceden yaptırdığım hormon testlerindede bir sıkıntı olmadığını söyledi ve eşime dönerek size sperm testi yapmalıyız dedi eşimde gayet normal karşıladı ve olur dedi yarın laboratuvara gitcek ve benim yanında gitmemi istemiyor...eve geldiğimizden beridir suratı düşük canım benim yaa tarifsiz korkuları var birsürü yeri araştırdı sperm yokluğu , sperm azlığı, sperm hareketsizliği baktıda baktı ...hep sorun olduğunu düşünüyo ama bence bir sorun olmayacak sonuca göre doktor bir yol haritası çizeriz dedi ...
nolur dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var
selam kızlar,
bir süredir uğrayamadım buraya şimdide kısa yazacağım , akşam misafire hazırlık yapıyprum, merak eden olduysa bir sıkıntımız yok şükür,gelen gidenden fırsat olmadı,pazartesi dr.a gittik %90 erkek ama haftaya tekrar bakalım dedi,bağdaş kurup ellerini kucağına koymuştu emin olamadı.
AYŞEGÜLÜM gelmiş gördüm ama okuyamadım eskileri, herkes iyidir umarım,hepinizi öpüyorum canlarım ,kısmetse cuma yazarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?