bnm bebem iyi cnm nasıl olsunn cnmm senın gobusede bebek ıstıyo yoksaaa kocanı dovecekmişş ona goreeegisemlii ayyüzlüü bebeler nasıl ilter bebe işleri nasıl gidiyor ? 😀
inşallah canım rabbim hayırlısını versin kızlar aramak çok zor kızıma ilk ayda hamile kaldım şimdi ise o kadar ilaç yumurta takibi ayda en az 3veya 4 kere özeline gidiyom çok zor geldi bana yıprandımaynen canım kafaya taktınmı olmuyor bende buna inandım çünkü artık sen kendini rahat bırak en gzelini yapıyon 1 tane kızında var maşşllh allahım ona kardeş nasip etsin en yakın zmanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bende bu ay klomen kullandım inşallah Allahım yüzümüzü güldürsün 🙂klomen kullanıyorum tatlım çarşamba yumurta takibine gitcem nasip artık inşallah bu ay olur olmazsada kafama takmıcem artık taktıkça olceği varsada olmuyo gülüm zaten 1 tane kızım var benim
oyy napayım canımcımm yaww bu gün kayın valideler geldi şimdi çay içiyozhg bebek naparsın bea 😀
seviyomuüzecek üzmeyecek üzecek üzmeyecek annesi pıtırcık seni üzmeyecekkkkkvalla teyzesi içim dışıma çıkıyor üzüyo beni
yok anam ne agrısı turp gıbıyım turp turppp ben ateş sen barut,oşşş kızz nasıl oldunn ağrın var mı?kendine dikkat et canuummm
inşallah canım rabbim hayırlısını versin kızlar aramak çok zor kızıma ilk ayda hamile kaldım şimdi ise o kadar ilaç yumurta takibi ayda en az 3veya 4 kere özeline gidiyom çok zor geldi bana yıprandım
canım bende bu ay klomen kullandım inşallah Allahım yüzümüzü güldürsün 🙂
oyy napayım canımcımm yaww bu gün kayın valideler geldi şimdi çay içiyozbir yandanda yazıyom
seviyomuüzecek üzmeyecek üzecek üzmeyecek annesi pıtırcık seni üzmeyecekkkkk
bebek yapmaya uğraşıyoz tatlım senden naber neler yapıyosungisemlii ayyüzlüü bebeler nasıl ilter bebe işleri nasıl gidiyor ? 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?