bnm bebem iyi cnm nasıl olsunn cnmm senın gobusede bebek ıstıyo yoksaaa kocanı dovecekmişş ona goreeegisemlii ayyüzlüü bebeler nasıl ilter bebe işleri nasıl gidiyor ? 😀
hahabnm bebem iyi cnm nasıl olsunn cnmm senın gobusede bebek ıstıyo yoksaaa kocanı dovecekmişş ona goreeegisemlii ayyüzlüü bebeler nasıl ilter bebe işleri nasıl gidiyor ? 😀
hahainşallah canım rabbim hayırlısını versin kızlar aramak çok zor kızıma ilk ayda hamile kaldım şimdi ise o kadar ilaç yumurta takibi ayda en az 3veya 4 kere özeline gidiyom çok zor geldi bana yıprandımaynen canım kafaya taktınmı olmuyor bende buna inandım çünkü artık sen kendini rahat bırak en gzelini yapıyon 1 tane kızında var maşşllh allahım ona kardeş nasip etsin en yakın zmanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
canım bende bu ay klomen kullandım inşallah Allahım yüzümüzü güldürsün 🙂klomen kullanıyorum tatlım çarşamba yumurta takibine gitcem nasip artık inşallah bu ay olur olmazsada kafama takmıcem artık taktıkça olceği varsada olmuyo gülüm zaten 1 tane kızım var benim
oyy napayım canımcımm yaww bu gün kayın valideler geldi şimdi çay içiyozhg bebek naparsın bea 😀
bir yandanda yazıyom 
seviyomuüzecek üzmeyecek üzecek üzmeyecek annesi pıtırcık seni üzmeyecekkkkkvalla teyzesi içim dışıma çıkıyor üzüyo beni![]()

yok anam ne agrısı turp gıbıyım turp turppp ben ateş sen barut,oşşş kızz nasıl oldunn ağrın var mı?kendine dikkat et canuummm![]()

inşallah canım rabbim hayırlısını versin kızlar aramak çok zor kızıma ilk ayda hamile kaldım şimdi ise o kadar ilaç yumurta takibi ayda en az 3veya 4 kere özeline gidiyom çok zor geldi bana yıprandım
canım bende bu ay klomen kullandım inşallah Allahım yüzümüzü güldürsün 🙂
oyy napayım canımcımm yaww bu gün kayın valideler geldi şimdi çay içiyozbir yandanda yazıyom
seviyomuüzecek üzmeyecek üzecek üzmeyecek annesi pıtırcık seni üzmeyecekkkkk![]()
tamam dedi üzmücem dedi ama kardeş gelmezse üzerim diyo sadece haberin olsun 
bebek yapmaya uğraşıyoz tatlım senden naber neler yapıyosungisemlii ayyüzlüü bebeler nasıl ilter bebe işleri nasıl gidiyor ? 😀
kendinize iyi bakın
]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end -->