LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Ekim 2010 #23.131 Bugün kime merhaba desem ortadan kayboluyor, Allah hyılara çıkartsın 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 26 Ekim 2010 #23.132 lalezar orda mısın canım? bir selam vereyim dedim. işler çok yoğun🙁
seldosdemir Yeni Üye Üye 26 Ekim 2010 #23.133 kimseler yok galiba... selzehcim, canım tebrik ederim seni. Allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun... oğluşunu koklayarak öp benim için🙂 hoşçakalın kızlar
kimseler yok galiba... selzehcim, canım tebrik ederim seni. Allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun... oğluşunu koklayarak öp benim için🙂 hoşçakalın kızlar
LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Ekim 2010 #23.134 Canımcımmmmmmmmm kimse olmayınca bende sitede geziniyordum 🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 26 Ekim 2010 #23.136 selzeh' Alıntı: resımdekı oglum kızlar masallah dıyerek bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
selzeh' Alıntı: resımdekı oglum kızlar masallah dıyerek bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
P pozitif baby Forum Okuru 26 Ekim 2010 #23.138 selzeh' Alıntı: resımdekı oglum kızlar masallah dıyerek bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım .senden sonra üye oldum buraya pek tanıyamadık birbirimizi ama Allah ömrünü uzun bahtını açık etsin oğlunun.aynısından bizede olsun🙂)
selzeh' Alıntı: resımdekı oglum kızlar masallah dıyerek bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım .senden sonra üye oldum buraya pek tanıyamadık birbirimizi ama Allah ömrünü uzun bahtını açık etsin oğlunun.aynısından bizede olsun🙂)
M mrs m. Daimi Üye Üye 26 Ekim 2010 #23.139 selzeh' Alıntı: resımdekı oglum kızlar masallah dıyerek bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Ahhhh canımmmmm vallahi çok duygulandımmmmm inanamıyorum öyle mi böyle mi diye konuşurken çok şükür meleğin sağlıcakla geldi. darısı bizlere inşallahhhhhh allah nazarlardan esirgesin canım, maşallah.... benim için kokla bu tatlı meleği
selzeh' Alıntı: resımdekı oglum kızlar masallah dıyerek bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Ahhhh canımmmmm vallahi çok duygulandımmmmm inanamıyorum öyle mi böyle mi diye konuşurken çok şükür meleğin sağlıcakla geldi. darısı bizlere inşallahhhhhh allah nazarlardan esirgesin canım, maşallah.... benim için kokla bu tatlı meleği
unforgiven Üye Üye 26 Ekim 2010 #23.140 selzeh' Alıntı: resımdekı oglum kızlar masallah dıyerek bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... 41 kere maşallah canım benim severim ben onu oyy🙂
selzeh' Alıntı: resımdekı oglum kızlar masallah dıyerek bakın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... 41 kere maşallah canım benim severim ben onu oyy🙂