tebrikler allahim ins kucagina aldigin günüde gösterir 🙂Kizlaar,nasil basliyacagimi bilmiyorum ama bugun kan testi yaptirdim ve siki durun...eveeet,sonuc pozitif.Henuz tam olarak inanamiyorum.Dr um ogleden sonra kapali oldugunu icin laboratuvari aradim.Bana soylemelerine izin verdiklerine dair Not dusmeyi unutmuslar kagitlara.Bu yuzden labordan sonucu soylemek istemediler once,pazartesiye kadar bekleyecen,baska Care yok demezlermi.Sonra dedim bekleyemem sonuc pozitifse kullandigim
ilaclari birakmam gerek.Bunun uzerine teldeki bayan bence ilaclari birakin dedi🙂Allahim inanamiyorum,cok mutluyum,soz verdigim gibi ilk sizinle paylasiyorum.Pc dede sorun var,tam zamanini buldu...
kizlaar,nasil basliyacagimi bilmiyorum ama bugun kan testi yaptirdim ve siki durun...eveeet,sonuc pozitif.henuz tam olarak inanamiyorum.dr um ogleden sonra kapali oldugunu icin laboratuvari aradim.bana soylemelerine izin verdiklerine dair not dusmeyi unutmuslar kagitlara.bu yuzden labordan sonucu soylemek istemediler once,pazartesiye kadar bekleyecen,baska care yok demezlermi.sonra dedim bekleyemem sonuc pozitifse kullandigim
ilaclari birakmam gerek.bunun uzerine teldeki bayan bence ilaclari birakin dedi🙂allahim inanamiyorum,cok mutluyum,soz verdigim gibi ilk sizinle paylasiyorum.pc dede sorun var,tam zamanini buldu...
tebrikler cnmmm kız senın bebişinmi oluyoooo oy oy oy yesinler senıde onudaaaaa:tasu::tasu::tasu::tasu:yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıKizlaar,nasil basliyacagimi bilmiyorum ama bugun kan testi yaptirdim ve siki durun...eveeet,sonuc pozitif.Henuz tam olarak inanamiyorum.Dr um ogleden sonra kapali oldugunu icin laboratuvari aradim.Bana soylemelerine izin verdiklerine dair Not dusmeyi unutmuslar kagitlara.Bu yuzden labordan sonucu soylemek istemediler once,pazartesiye kadar bekleyecen,baska Care yok demezlermi.Sonra dedim bekleyemem sonuc pozitifse kullandigim
ilaclari birakmam gerek.Bunun uzerine teldeki bayan bence ilaclari birakin dedi🙂Allahim inanamiyorum,cok mutluyum,soz verdigim gibi ilk sizinle paylasiyorum.Pc dede sorun var,tam zamanini buldu...
canııııım tatlı kuşuuum seni canı gönülden tebrik ederimKizlaar,nasil basliyacagimi bilmiyorum ama bugun kan testi yaptirdim ve siki durun...eveeet,sonuc pozitif.Henuz tam olarak inanamiyorum.Dr um ogleden sonra kapali oldugunu icin laboratuvari aradim.Bana soylemelerine izin verdiklerine dair Not dusmeyi unutmuslar kagitlara.Bu yuzden labordan sonucu soylemek istemediler once,pazartesiye kadar bekleyecen,baska Care yok demezlermi.Sonra dedim bekleyemem sonuc pozitifse kullandigim
canım gran ve rdv nin ne olduğunu bilmiyorum ama diğer teste göre sanırım sana şeker yüklemesi yapılmış açlık şekerin 82, tokluk şekerin 117 çıkmış....bu değerde sende şekerin olmadığını gösteriyorKızlarr test sonuclarımı yorumlarmısınızz lutfen ben bişi anlamadım
hemogram testimde
gran:8,3 max:7,92
rdw:14,7 max:14,5
ogtt yüklemeler testimde
aks glukoz aclık :82 max 110
glukoz 60dk:117 max 140
Kizlaar,nasil basliyacagimi bilmiyorum ama bugun kan testi yaptirdim ve siki durun...eveeet,sonuc pozitif.Henuz tam olarak inanamiyorum.Dr um ogleden sonra kapali oldugunu icin laboratuvari aradim.Bana soylemelerine izin verdiklerine dair Not dusmeyi unutmuslar kagitlara.Bu yuzden labordan sonucu soylemek istemediler once,pazartesiye kadar bekleyecen,baska Care yok demezlermi.Sonra dedim bekleyemem sonuc pozitifse kullandigim
sagollllc nmmmmm tesekur ederımmmcanım gran ve rdv nin ne olduğunu bilmiyorum ama diğer teste göre sanırım sana şeker yüklemesi yapılmış açlık şekerin 82, tokluk şekerin 117 çıkmış....bu değerde sende şekerin olmadığını gösteriyor
eşim şeker hastası olduğu için bu glukozlara mulukozlara alışkınım senin şeker değerin çok çok iyi canım
yawww bacım çok hoşsun....kııssss ne güzel işte.... hatta değerlerine göre senin şekerin alt sınıra yakın senin biraz daha fazla şeker yemen lazımsagollllc nmmmmm tesekur ederımmm
ay bnm gıbı tatlı bı bayanın nasıl sekerı olmaz sastım kaldımmm ayolllll
getirmiyoki annam bnm kocaaa getirse yiycemmm şerbetli tatlı istiyommyawww bacım çok hoşsun....kııssss ne güzel işte.... hatta değerlerine göre senin şekerin alt sınıra yakın senin biraz daha fazla şeker yemen lazım
açlık şekeri en az 70, 80 olması lazım seninki 82
ye bacım ye sen tatlıları şifa niyetine 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?