canlarım yarın iptal olan kpss sınavına giriyorum bana dua edin nolurr hayırlısı olsun inşallah
ayşegülll nerelerdesin canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tmm cnm bnm sen stressiz ol yeterki bu çok zor biliyorum ama olucaksın inşşş ve bebişle birlikte giriceksin buraya rahat rajhat dualarımdasınız cnm bak herkes sırsı geldikçe oluyoo inşş Rabbim senin sıranıda getirisinn en kısa zmanda cnm öpüyorum bende aeol tatlımoyy fıstığım çok girmiyorum artık aşirı stres yapmaya başlıyorumm dr stresten uzak durmam gerektiğini üsteleyip duruyo uzaklaşiyorum ama sizi çok seviyorum sürekli duarımdasınız sizde bana dua edin canlarım çok öpüyorum hepinizi
LARAMMMMMM CANIMMMM HEMŞOMMM BENİM İNANKİ ÇOKKizlaar,nasil basliyacagimi bilmiyorum ama bugun kan testi yaptirdim ve siki durun...eveeet,sonuc pozitif.Henuz tam olarak inanamiyorum.Dr um ogleden sonra kapali oldugunu icin laboratuvari aradim.Bana soylemelerine izin verdiklerine dair Not dusmeyi unutmuslar kagitlara.Bu yuzden labordan sonucu soylemek istemediler once,pazartesiye kadar bekleyecen,baska Care yok demezlermi.Sonra dedim bekleyemem sonuc pozitifse kullandigim
ilaclari birakmam gerek.Bunun uzerine teldeki bayan bence ilaclari birakin dedi🙂Allahim inanamiyorum,cok mutluyum,soz verdigim gibi ilk sizinle paylasiyorum.Pc dede sorun var,tam zamanini buldu...
tmm cnm bnm sen stressiz ol yeterki bu çok zor biliyorum ama olucaksın inşşş ve bebişle birlikte giriceksin buraya rahat rajhat dualarımdasınız cnm bak herkes sırsı geldikçe oluyoo inşş Rabbim senin sıranıda getirisinn en kısa zmanda cnm öpüyorum bende aeol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?