sagol cnmAyy kıyamam yaaaaa, kolay değil tabikide.. Allahım tez vakitte kucağına aldırsın meleğinide inşlah bu çekilen sıkıntılar unutulur sen merak etme
mrb lalezarcım geçmiş olsun nasılsın bıraz daha iyiysindir inş
Sağol Şimalcim, eh kısmen daha iyiyim ama hala epey kırıkımmm..
haklısın az uğraşmadık o 2.çizgi için ama oda haklı kendi açısından korunuyorsa bu durum sürpriz olmuştur istemediği için anlayabiliyorum tepkisini şimdi nolacak peki kürtaj falan mı düşünüyor yoksa? hakkında hayırlısı olur inşallah...kızlar ne zaman gelsem kimse yok.az önce komşum test yaptı 2. çizgi hemen çıktı.oturup ağladı istemiyordu.2 çocuğu var korunuyormuş.ben o ikinci çizgi çıksın diye az ağlamamıştım.istemediği için ağladı ya komşum içim sızladı.o 2. çizgiyi görmek için burdaki arkadaşlarım aylarca hatta yıllarca uğraşıyor
kızlar ne zaman gelsem kimse yok.az önce komşum test yaptı 2. çizgi hemen çıktı.oturup ağladı istemiyordu.2 çocuğu var korunuyormuş.ben o ikinci çizgi çıksın diye az ağlamamıştım.istemediği için ağladı ya komşum içim sızladı.o 2. çizgiyi görmek için burdaki arkadaşlarım aylarca hatta yıllarca uğraşıyor
kızlar ne zaman gelsem kimse yok.az önce komşum test yaptı 2. çizgi hemen çıktı.oturup ağladı istemiyordu.2 çocuğu var korunuyormuş.ben o ikinci çizgi çıksın diye az ağlamamıştım.istemediği için ağladı ya komşum içim sızladı.o 2. çizgiyi görmek için burdaki arkadaşlarım aylarca hatta yıllarca uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?