Bende adetime yakın çok stresli oluyorum ve hamile olup olmadığımı merak ediyorum şimdi rahatım çünkü ayın 4 ünde adet oldum ama 2 3 gün önce şu yötemi denedim neneden kalma yöntemmiş utanarak anlatıyorum ne yapalım çaresisiz üzgünüm(orta parmağınızı vajinanın içine geçiriyorsunuz eğer elinize birşey gelirse hamile değilsiniz ama boşluk varsa hamilesiniz çünkü adet olacak kişinin adetine yakın rahim yatağı aşağı iniyormuş ama hamileyesen rahim yatağı yukarıda kalıyormuş ) ama bu yöntemi deneyip hamile kaldığını anlayanlar var
Tabi canım herkes yapmaz yada yapamaz ama benim gibi sabırsız ve meraklılar dayanamazduymuştum bunu ama denemedim hiç.denemeyide düşünmüyorum boşver.
geliceği varsa gelir.belli eder kendini zaten.
ayh gizemli sana cvp yazmıştım ama heyecandan üye olmadan yazmışımBunu paylaşma nedenim 3 gündür kaşıntım gene var ve kremi gene kullanıyorum acaba dr gitsemmi gene mantar olmuşmudur başınıza böyle bi olay geldimi ayriyetten mantar zamanında ilşkide çok kaşınıyodu ve bugun eşimle çalıştık ara vermeden bugun gene kaşıntım oldu ya acayip 😕
ayh gizemli sana cvp yazmıştım ama heyecandan üye olmadan yazmışımgelir birazdan msj.enfeksiyon kapmışsın.ilişki bunu dahada azdırır.bence doktora gözük yinede.belki bu sefer başka bir eşy verir.çünkü krem biliyosun spermleride öldürüyor.
Benimde antibiyotik ilaç kullandığımda mantar oluşmuştu gerçekten ilişki tetikliyor ama 1hafta da geçer çok geçmiş olsunhazalcım saol gittim arkadaşlar dr ve ultrasyona koydular ilk küçük mantar oluşmuş gene ve belim çok agrıdıgı için bu olaydan dolayı böbreklerimede baktılar taş varmı diye yok yumurtalıklarım gayet iyimiş ve akıntımın çok oldugu söyledim vajinamı enfeksiyondan korumak için duştan sonra ZEFİRAN FORTE ÇÖZELTİ verdiler onu kullancam bayramdan sonra gidip idral testi yapcaklar kesin sonuç ozman vercekler bayrama kadar ilşki yasak daha çok enfeksiyon kapmamk için şimdilik buymuş sorun allha şükür kötü bişy çıkmadı
hazalcım saol gittim arkadaşlar dr ve ultrasyona koydular ilk küçük mantar oluşmuş gene ve belim çok agrıdıgı için bu olaydan dolayı böbreklerimede baktılar taş varmı diye yok yumurtalıklarım gayet iyimiş ve akıntımın çok oldugu söyledim vajinamı enfeksiyondan korumak için duştan sonra ZEFİRAN FORTE ÇÖZELTİ verdiler onu kullancam bayramdan sonra gidip idral testi yapcaklar kesin sonuç ozman vercekler bayrama kadar ilşki yasak daha çok enfeksiyon kapmamk için şimdilik buymuş sorun allha şükür kötü bişy çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?