mrs m anladım canım gecıkmenden....ama cıkmam gerek bunda sonra gorusuruz ınsallah sık sk....aslında bellı bır saat ayarlasak ta hepımız toplansak ıyı olur....hoscakal canım benım.....
mrs m anladım canım gecıkmenden....ama cıkmam gerek bunda sonra gorusuruz ınsallah sık sk....aslında bellı bır saat ayarlasak ta hepımız toplansak ıyı olur....hoscakal canım benım.....

Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

[/QUOTE]
[/QUOTE]
gelir birazdan msj.enfeksiyon kapmışsın.ilişki bunu dahada azdırır.bence doktora gözük yinede.belki bu sefer başka bir eşy verir.çünkü krem biliyosun spermleride öldürüyor.Günaydın geçenlerde eski formları okudumda hamile olup olmadığını anlamak için bir yöntem var deneyenler var ve doğru çıkıyor ama biraz sıkıntılı ben denedim doğru çıkıyor bencede belki biliyorsundur istersen söylerim gelen akıntı 5 gün önce olunca yerleşme içinde gelmiş olabilir ama umutlandırmak istemiyorumkızlar bu arada benim moralim çok bozuk yaaa.adetime 5 gün var.sabah kahverengi akıntı gibi bişey geldi.hastalanacağım ilk günde öyle gelirdi.yine hasta olucam.halbuki bu ay çok umutluydum ya.