Mrs m,Allahim bir avazda kurtarsin canim.Dualarimdasin...Selam kızlarrrrr
Biz şimdilik iyiyiz, artık hemen hergün gibi sancılarım oluyor, allaha şükür çok yoğun değil.
Evet lalezar ve tatlı cadının dediği gibi evde değilim artık. Bu yüzden nete girme şansım çok yok. Yarın kontrole gidicem yine ve nst ye bağlanıcam. Bakalım dr ne diyecek. Hala beklemedeyiz anlayacağınız. 37 + 4 olduk.
Hepinizi öpüyorum, sevgiyle kalın...
selamm kızlar ya ben bebegımı hep asagıda hissediyorumm ve bazen yururken vajinam agrıyorrr
Normalde baş taraf aşağıda olmaz mı gerçi sürekli dönüyordur 🙂 ben hamilelik hiç yaşamadığım için bilmiyorumaynennn! ya olduğum yere doğurucam diye ödüm kopuyo yukarıdan ayaklarını vajinaya kadar uzatıp eşeliyo sanki çocuk🙂 şaka bi yana çok ağrım oluyo o pozisyonda neden acaba?
Normalde baş taraf aşağıda olmaz mı gerçi sürekli dönüyordur 🙂 ben hamilelik hiç yaşamadığım için bilmiyorumama normal doğum bebişin önce başı çıkıyor dimi hayırlısıyla doğurmak nasip etsin Allah kurtarsın
Allahım biavazda kurtarsın sağlıklı ve rahat doğumlar diliyorum canım 🙂Selam kızlarrrrr
Biz şimdilik iyiyiz, artık hemen hergün gibi sancılarım oluyor, allaha şükür çok yoğun değil.
Evet lalezar ve tatlı cadının dediği gibi evde değilim artık. Bu yüzden nete girme şansım çok yok. Yarın kontrole gidicem yine ve nst ye bağlanıcam. Bakalım dr ne diyecek. Hala beklemedeyiz anlayacağınız. 37 + 4 olduk.
Hepinizi öpüyorum, sevgiyle kalın...
pirensescim ikiside aynı kişi artık 🙂 isim değişikliği oldu 🙂selam kızlar dentnurse noldu da maviş kim merak ettim 🙂
maalaesefki benim kırmızılar geldi 6-7 gün gecikmelisılam sennden ne haber geldimi kırmızılar mrs m azkalmış canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?