Ekledim canım, hadi bakalım belki uğurlu gelirim sana 🙂
Selam kızlarrrrrrr
Haberimi almışsınız, okudum... Çok şükür kızıma sağ salim kavuştum. Darısı isteyen herkesin başına inşallahhhhhhhh. 37 + 5 te dayanamadan geldi 🙂
Spinal sezaryan doğum yaptım, eğer normal olmuyorsa isteyenlere tavsiye ederim. Çok güzel, canlı canlı herşeye tanık oluyorsunuz, bebeğiniz doğduğu an onu koklayabiliyorsunuz. Ve kolayca ayaklanabiliyorsunuz. 3.500 gr doğdu kuzucuk ama sarılık oldu 🙁(( neyseki şimdi biraz daha düzeldi.
Vakit buldukça gelirim, hepinizi çokkkkkk öpüyorum. Sevgiler...
Selam kızlarrrrrrr
Haberimi almışsınız, okudum... Çok şükür kızıma sağ salim kavuştum. Darısı isteyen herkesin başına inşallahhhhhhhh. 37 + 5 te dayanamadan geldi 🙂
Spinal sezaryan doğum yaptım, eğer normal olmuyorsa isteyenlere tavsiye ederim. Çok güzel, canlı canlı herşeye tanık oluyorsunuz, bebeğiniz doğduğu an onu koklayabiliyorsunuz. Ve kolayca ayaklanabiliyorsunuz. 3.500 gr doğdu kuzucuk ama sarılık oldu 🙁(( neyseki şimdi biraz daha düzeldi.
gözün aydın cnm senin adına cok sevindim sarılık oldu diye üzülme yeni doğan bebeklerde bu oluyormuş senin bebiş sabırsızmış baksana bekleyememiş darısı bizim başımıza benimde sezeryan olacak cnm bende senin gibi istiyorum nasip hayırlısı bebişi kocaman ööpüyorum tombiş yanaklarındanSelam kızlarrrrrrr
canım Ela hanım sağlıklı ve huzurlu bir ömre doğmuşş yenidoğan sarılığı raha t geçiyor korkma allaha emanet olun ve kendinizi özletmeyin bide Ela hanımın fotosunu göstercen mi bizlere ?Selam kızlarrrrrrr
arkadaşlar merhaba,cuma günü evde yaptığım testte hamile olduğumu öğrendim.ama sevinemiyorum çünkü bir süredir açık kahverengi akıntım oluyor.çamaşıra bulaşmıyor ama peçeteye silince geliyor arada.bu beni çok endişelendiriyor.doktora ancak cuma günü gidebileceğim.bir fikri olan var mı nedir bu akıntılar?çok endişeleniyorum🙁
daha önce bir bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim,bunu da kaybetmeye dayanamam🙁 nolur yardım edin🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?