ayşegül Allah mübarek etsin canım. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bebeğinizin haftasını kendiniz mi hesaplıyorsunuz? benim doktor kontrolüm cuma günü. bebeğimi çok merak ediyorum. en son 4 kasımda adet oldu. buna göre 4+6 hamileyim. doğru mu sizce?
selam kizlar, dün ilkkez bebegimi gördüm 7. haftamisa girdik 7mm olmus🙂
türkiyedenim ben.. her ay farklı oluyor geçen ay 16 sıydıbekledigin adet tarihi günün ne zamandir tatlim??? sen türkiyedenmisin, yoksa yurtdisindanmi???
Allah sağlıklı kucağına aldığın günleride göstersin inşallah, bizlerede dua et bir an önce bizde hamiş olalım da bebeğimize kavuşalım Ayşegül 🙂
ayşegül Allah mübarek etsin canım. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bebeğinizin haftasını kendiniz mi hesaplıyorsunuz? benim doktor kontrolüm cuma günü. bebeğimi çok merak ediyorum. en son 4 kasımda adet oldu. buna göre 4+6 hamileyim. doğru mu sizce?
farancım yarınagüzel ahberlerle dönersin niş cnm bnm ilkz amanlarda ultrasondaki gün ile senin hesapladığın gün farklı çıkabiliyo tatlım geç döllenme olmuş oalbiliyo yada erken 🙂 ama sonrada düzene giriyo haftası tahmin ettiğin ile aynı girmeye başlıyo onlara hiç takılma cumanın yüzü suyu hürmeitne Rabbim mutlu haberlerle dönemeni nasip etsin inşş sende duande beni unutma emianladım canım, en iyisi doktorun değerlendirmesi tabi. bakalım benim bebeğim ne kadarlık çıkacak cuma günü kontrolde.
kızzzz znerelerdesin ay bu rüzgarı ben yicem en sonunda yaramaz paşam benm yaa aman o ii olsunda bi süre görüşemesekte olurmerhaba kızlar nasılsınız bızler ıyıyız oglumu büyütmeye çalışıyorum bıldıgınız gıbı baya yaramaz bır oglum var hiç fırsat vermıyor hiçbır seye buraya bıle gıremıyorum sızlerı çok özledım umarım en kısa zamanda oglum normale dönerde gırebılırım yıne kendınıze ıyı bakın hepnızı öpüyorum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?