Mrs M canim tek sen varsin su anda gordugum kadariyla.. Nasilsin fistik? Ela nasil?
Canim ya nolur bana yardim edin.. Karnimda o kadar cok sislik hissi var ki patliycak gibi hissediyorum.. Af edersin sanki gaz dolu gibi icimde.. Sizdede boyle olmusmuydu? Yeni hamisler sizdede var mi? Yoksa yine bana ozel birsey mi 🙁🙁 Korkuyorum neden olabilir bu kadar sislik?
Optum hepinizi cevaplarinizi bekliyorum
kızlar yarın sabah 9 da doğuma giriyorum hepinizden dualarınızı bekliyorum...
evet canım kızımın adı ELA 🙂
ederim tabi teyzesinin mercimeği o.inşallah görürsün pazartesi.sende güzel haberlerle dönersin.
oyyyy canım beimm amiiiinnnn inş rabbim tez vakkitte seninde güzel haberlerini versin inş bizee
Mrs M canim tek sen varsin su anda gordugum kadariyla.. Nasilsin fistik? Ela nasil?
Canim ya nolur bana yardim edin.. Karnimda o kadar cok sislik hissi var ki patliycak gibi hissediyorum.. Af edersin sanki gaz dolu gibi icimde.. Sizdede boyle olmusmuydu? Yeni hamisler sizdede var mi? Yoksa yine bana ozel birsey mi 🙁🙁 Korkuyorum neden olabilir bu kadar sislik?
Optum hepinizi cevaplarinizi bekliyorum
canımmmm bendede oldu yaaa bende acayip korktum ablama sordum çok normal dedi bitanem kıyamam korkma bu sefer alıcaz meleklerimizi sağlıcakla kucağimıza inşş buarada çok özledimm seni tatlım bak bebişimde özledi seni teyzemi isterim diyip duruyooohadi çok öpüyorum seni kendinede yeğenimede çok iyi bak olurmu gelişmelerdenede haberdar et
ayyyy hadi hayırlısıyla pırt diye doğur inş canım duarım seninle
merhaba tatlım iyiyim teşekkürler, elacım da iyi uyuyor 🙂 kimse yok diye başka sitelere bakıyordum
merak etme canım gayet normal... onun nedeni reglin olmadığı için vücut şişme yapıyor. e haliyle bir de vücudunun dengesi değişti, minik mercimeğinle yeni bir düzen kuruluyor. bende de olmuştu. hiççççç panikleme canım. senin bu aralar yapman gereken en önemli şey sırt üstü yatıp bol bol dinlenmek. dinlen ki mercimeğin iyiceee yerleşsin 🙂
öptüm canım görüşürüz, mercimeğine iyi bakkkk 🙂
oyyy yerim ben onuuu minik kuşum benimm
oyyyy canım beimm amiiiinnnn inş rabbim tez vakkitte seninde güzel haberlerini versin inş bizee
canımmmm bendede oldu yaaa bende acayip korktum ablama sordum çok normal dedi bitanem kıyamam korkma bu sefer alıcaz meleklerimizi sağlıcakla kucağimıza inşş buarada çok özledimm seni tatlım bak bebişimde özledi seni teyzemi isterim diyip duruyooohadi çok öpüyorum seni kendinede yeğenimede çok iyi bak olurmu gelişmelerdenede haberdar et
ayyyy hadi hayırlısıyla pırt diye doğur inş canım duarım seninle
fistigim cok sagol sende icimi rahatlattiniz valla sizde olmasaniz 🙂 Bende seni ozledim bitanem ya teyzesi yesin onu ay canim insallah bu defa ikimizde sag selamet aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza.. Sende iyi bak kendine ve melegine.. gelismelerden haberdar ederim ben sizi tatlim.. benim ilk doktor kontrolum 14 subatta..
optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?