senin son 3 günün demi?hakkında hayırlısı canım sabırla bekleyelimmmiyi sayılırım
öğlenden beri karnımda ağrı vardı ve midemde bulanıyordu sağ tarafımda hala geçmedi
inş bebeğin yapyodur bunları cnm.bnmde bir hafta önce acayip bulantım oldu çıkardım ama sanırım üşüttüm yani ben ona yorumladım hani bulantı için erken ama kşsisinde yerleşme zamanı bile olurmuş amannn işte hayırlıs olsun yeterki bikaç güne beelli olucak inşş zatennhoşbulduk nasılsın
öğlenden beri kasık ağrım vardı sağ tarafımda ve midemde bulanıyordu hala geçmedi
canım çok çok geçmiş olsun düşüğün büyük kısmını atlattın inşallaaah bundan sonraki meleğin sağlıklı ve hayırlı olur
benim düşük daha başlamadı...beklemelerdeyim...biri bana günün birinde oturup düşük yapmayı bekleyeceksin dese herhalde gülerdim çok garip bi bekleme bu yaaaaa ne olacaksa olsun artık
Mimozaçiçeği, hayırlı olsun ,kucağına almak da nasip olur inş...
Lalezar dış gebelik olmadığına çok sevindim cnm...
Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Lalezar ve izgıl canlarım hakkımızda hayırlısı olsun.
Cıkmam gerek hemen kendinize iyi bakın
sammy_haaa gordum canım rengını sana gıtmıs bana yakısmaz yawww.....neyse yarın olsun bakalım ne sekılde gelcem eve.....
nurcum,sılam_nısacım......ben cıkıyorum sabah sınavım var bıde benım uffff cok heyecanlıyım neyse esımde nobetcı kaldı bugun gelır bırazdan hoscakalın kızlar gorusuruz.....ıyı geceler....fıkıırler ıcın ayrıca tesekkur ederım.....
ay inşallah vardırinş bebeğin yapyodur bunları cnm.bnmde bir hafta önce acayip bulantım oldu çıkardım ama sanırım üşüttüm yani ben ona yorumladım hani bulantı için erken ama kşsisinde yerleşme zamanı bile olurmuş amannn işte hayırlıs olsun yeterki bikaç güne beelli olucak inşş zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?