ii akşamlar hoşgeldin yağmuriyi akşamlar kızlar
ii akşamlar hoşgeldin yağmuriyi akşamlar kızlar
[ı]güsel canım ayyy ayyy ayyy hamarat arkadaşım pastalarda yaparmış benim kocişte şeker hastası dışardan imkansız alamam kendim yapıyom şeker olmadan zor oluyo ama yapıyoss işteee🙂[/ı]
canım bence bengünün saç rengi direk sarı yani haa soğan kabuğu ha platin sarı hepsi aynı benim gözümde yada kahve üstü balyajlı sarıoooooooooo sana daha guzel yakısır canım beyaz tenlıysen keske beyaz tenlı olsaydım varya bayılıyorum beyaz tene.....🙂her renk gıdıyo valla....

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

hoşbulduk nasılsınii akşamlar hoşgeldin yağmur
İyiyim canım sen nasılsın ne alemdesin?hoşbulduk nasılsınız
boyatttt canım degısıklık ıyı oluyo ınsan kendıne gelıyo valla....bende çikolata teni çok seviyorum
işte insan kendinden illa farklı olanı beğeniyoo aslında beyaz tene dedğin gibi renk kolay uyuyo ama işte ne bilim bende tam beyazım yaw çok gaza geldim tatlıcadım en kısa zamnada boyatıyorumm 😀
anladım canım sagol fıkırlerın ıcın tatlım.....aaaa canım geçmiş olsun evet duymuştum şeker olmadanda diyabetik pastalaar yapılıyomuş
canım bence bengünün saç rengi direk sarı yani haa soğan kabuğu ha platin sarı hepsi aynı benim gözümde yada kahve üstü balyajlı sarı
benim saçım iki yıkama akıyo sonra akmıyo canım ama benim saçım acayip hızlı uzadığı için her ay boyatıyorum şu an iki aydır boyatmadım en fazla 4 parmak felan dip var
iyi sayılırımİyiyim canım sen nasılsın ne alemdesin?

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI