güle güle cnm afiyet olsun bendemantı yapıcam ilk fırsatt😀Ben gidiyorum doğğğğğğğğru mutfağa. mantı yapmayaaaaaaaa,
😀 Had kendinize iyi bakın görüşürüz ÖPTÜMMMM
inşallah istediğin gibi oluriim cnm çok şükür regl olmayı bekliyorum sebepsiz yere gecikmemesi için dua ediyorum işte
tabiki en güzeli beklemeden gelen gebelik cnm bende 2 senedir bekledim 3 ay olursa olur ne yapayım cok yoruldum beklemekten dedim o geldi teyzesi darı senin ve isteyen herkezin başınahoşgeldin canımcımmm nasılsınnn ben bugünden itibaren beklemiyorum bebeğimi artık allahım nezman nasip ederse çok yordu beni 1 yıldır kendimim üzmemeye karar verdim çünkü bukadar zamandır üzüldüm ve hiç bişi olmadı yani en güzeli zamansız beklemeden gelmesi bugün son testimi yaptım yani buzamana kadar olanlarla beraber ve negatif bundan sonra gebelik testi benm için yok bittiiiiiizaten hamileysek bi şekidle regl çok gecikicek ve belli olucaktır bende o günü heyecan ve sabırla bekliyo olucam
canım ne kadar güzel çok ama çok tebrik ediyorum seni benmde 1 yıloldu mimizaçiçeğim ama hala gelmedi meleğim sanırım olursa olsun dememi bekliyo 🙂tabiki en güzeli beklemeden gelen gebelik cnm bende 2 senedir bekledim 3 ay olursa olur ne yapayım cok yoruldum beklemekten dedim o geldi teyzesi darı senin ve isteyen herkezin başına
amin inşallahtabiki en güzeli beklemeden gelen gebelik cnm bende 2 senedir bekledim 3 ay olursa olur ne yapayım cok yoruldum beklemekten dedim o geldi teyzesi darı senin ve isteyen herkezin başına
karnınnın sağ tarafında batmalar ağrılar falan hisstemişmiydintabiki en güzeli beklemeden gelen gebelik cnm bende 2 senedir bekledim 3 ay olursa olur ne yapayım cok yoruldum beklemekten dedim o geldi teyzesi darı senin ve isteyen herkezin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?