herkese slm güzel bayanalr resmleini çok güzel maaşallah kaldırın kaldırın nazar değemesinn 🙂
selam canım hoşgeldin... Allah korur bişi olmaz inş. birazdan kaldırırım ben zaten 🙂
herkese slm güzel bayanalr resmleini çok güzel maaşallah kaldırın kaldırın nazar değemesinn 🙂
senin tombişliğinide yerimmm o zaman ama yok ben yemiyim şimdi kıskanç bi koca çıkar hayır o yanaklar beniiimmm diyeee bağırırmışşş
o zaman yedim gitiii hehehe benim kocişde bugün 32 olcakkk onada burdan maşallahımı gönderiyorum heheh benim koca 32 ben 23 yaşındayım ters gidiyoruz😀 bişi demez kız sana ye gitsin...
hoşgeldin canımcımmm nasılsınnn ben bugünden itibaren beklemiyorum bebeğimi artık allahım nezman nasip ederse çok yordu beni 1 yıldır kendimim üzmemeye karar verdim çünkü bukadar zamandır üzüldüm ve hiç bişi olmadı yani en güzeli zamansız beklemeden gelmesi bugün son testimi yaptım yani buzamana kadar olanlarla beraber ve negatif bundan sonra gebelik testi benm için yok bittiiiiiiMerhaba melekler
zaten hamileysek bi şekidle regl çok gecikicek ve belli olucaktır bende o günü heyecan ve sabırla bekliyo olucamhoşbulduk canım Rabbim korur tabikiselam canım hoşgeldin... Allah korur bişi olmaz inş. birazdan kaldırırım ben zaten 🙂
lalezarr canım sen nekadar güzelsin yaa yani hepiniz çok güzelsiniz kızlar maaşallah diyim size
buarada lalezarcımm tatlım yaşınla alakan yok cnm çok süper görünüyosunnn