Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ınsallah oyledır canım ayyuzluyu de hamısler lıstesıne yazmıslar galıba hamıle test yapmıs sılık cıkmıs ınsallah hamıledır... oyle okumustum aslında kan testı yapılıp oyle lısteye alınsa daha ıyı olur garantı yanı ınsallah hamıstırler ayaklarını sürürler bızde gelırız peslerınden tabı once sen ınsallah allahın ıznıyle.....

Son düzenleme:
bu arada canım akıntının olmaması bıle belırtı ola
bılır mrs m 'nın oyleydı yanlıs hatırlamıyosam sorabılırsın ona da kuruyum demıstı.....

Sormus olayim o zaman mrs m cigim senin belirtilerin varmiydi peki?

gittim tatlım... 2 saatlik ve 1 saatlik uzaklıktaki yerlere gittim.
ankaraya haftasonları gidiyoruz 1 saat sürüyor
anladım canım doktorlar boyle durumlarda rıskten sayıyolarmı pekı yolculuk yapmayı?sana doktorun bısey demısmıydı bu konuyla ılgılı....hanı uyarı anlamında....temmuzda ızne cıkacagız ve bu ay eger bısey varsa hanı ertelesekmı dıye dusunuyorum ama cok da bunaldık oyuzden sordum canım hanı bı önlem anlamında....

Kiz kan testi deme biliyorsun benim kan testi yaptirmam imkansiz gibi birsey haha 🙂

Evet sabah okumustum bende onun testinin silik ciktigini ama silikte olsa positif oluyor genelde.. Insallah sorunsuz bir hamislik gecirir o da..

Ay insallah bekleyen herkes ama herkes teker teker asagidaki listeye inerde bekleyen kimse kalmaz hehe 🙂

dimiiiiiii 🙂 de kız valla öyle de 🙂

olsun senıde ıdrar testını deger alarak yazarız lısteye🙂 ınsallah canım melekler mekanının ve bu topıgın rekoru olur galıba oyle bır durum ınsallah herkes saglıkla gecırır hamılelıgını.....

canım inşallah allah nasip eder ve bebişin gelirse izne gitmeden önce doktorun fikrini alırsın... doktorum bana hani o düşük tehlikesi yaşadığım dönemde evde bol bol yat dinlen demişti ama benim sorunum vardı. belki senin inşallah sorunsuz geçecek.
izne gitsen de bir iş yapacak değilsin, kendini çok yormadan hareket edersen bir sorun olacağını sanmıyorum. tatil gibisi var mı canım yaaa bence sana iyi bile gelecek ama tabi son söz doktorunun 🙂

tamam canım sagol paylasımın ıcın...