Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
bananeeee buraya geldı benım oldu tamammı🙂hem resımdekı gıbı degıl daha bı farklı ve cok hos masallahhhh sımdı gezıyodur konya sokaklarında 🙂
bu sene ızıne gelmeyecekmısınız?
olsun bellı olmazkı benımde yoktu sadece akıntı vardı okadar.....aynı bılıyosun belırtıler.....cıksın ıste sen şok gecır daha ıyı soktan kendıne gelmen kolay olur dıgerını ıstemeyız.....
canım senın reglın duzenlı olsa zaten bu kadar gecmesının ustune hamılesın sozunu yapıstırırdık emın olarak...ama ınsallah bu sefer gercekten denge yerındedır ve süper haber alırız senden ınan kendımden cok sevınrırm sana....
Ay insallah canim ya.. Biz aslinda gercekten sadece geciyoruz Konyadan.. pek gezme firsatimiz olmadi :-( Esimin memleketinden benim memlekete giderken yani 🙂
Aynen su anda gunes o kadar guzel gorunuyor ki saatim gelsede isten cikip kendimi disari atsam diye bekliyorum..
slm canımmmm ye ye 🙂
biz de iyiyiz allaha şükür. tamam en yakın zamanda sorarım 🙂
diyor kiiiiii "kendini rahat bıraksın beni düşünmesin, düşünmediği an geleceğim" 🙂
canım senın reglın duzenlı olsa zaten bu kadar gecmesının ustune hamılesın sozunu yapıstırırdık emın olarak...ama ınsallah bu sefer gercekten denge yerındedır ve süper haber alırız senden ınan kendımden cok sevınrırm sana....
Aynen canim bende o yuzden hic bir zaman kendimden emin olamiyorum malesef :-( keske olabilsem..
Bence su anda listede bekleyenlerden Azade kesin hamile.. yani icime doguyor.. Insallah yanilmiyorumdur.. O da zaten yarin sabah test yapacak.. insallah yarin burda bol bol guzel haberler veririz..
Allah razi olsun bitanem bende burdan kimin haberini alirsam alayim o kadar cok seviniyorum ki.. hepsi birer umut benim icin..