canım ben tamamen regl bekliyordum 🙂 çünkü regl belirtilerinin <LINKZ id=linkz11>hepsi</LINKZ> ortadaydı. sadece 2 kez sağ ve sol kasıkta bıçak batması <LINKZ id=linkz4>gibi</LINKZ> ağrı oldu ama kısa süreli... benim akıntım çok şeffaf ve sıvı olurdu ama o ay koyu uzayan sarımsı akıntı oldu yine de ben anlamamıştım 🙂
Aslinda bendede yaklasik 4-5 gundur regl belirtileri var.. sanki gelecekte gelemiyor gibi.. bende o yuzden bekledim ama artik daha fazla dayanamiycam yarin sabah yapicam.. insallah yine tek cizgiyi gorup sap gibi kalmam 🙁 cok cok korkuyorum ama yapmak zorundayim..
Diycem kiz bi gelsin su naznli melegimde hemde neler diycem 🙂 Hele o babasi olacak kisiye yapacagim iskenceleri hic sorma haha 🙂
olsun senıde ıdrar testını deger alarak yazarız lısteye🙂 ınsallah canım melekler mekanının ve bu topıgın rekoru olur galıba oyle bır durum ınsallah herkes saglıkla gecırır hamılelıgını.....
senın durumun farklı sımdı yoksa yazmayız🙂dusunsene bu ay haber alsak bebısler 2011 dogumlu olacak neguzellll ınsallah allahım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...(amın)
Aslinda bendede yaklasik 4-5 gundur regl belirtileri var.. sanki gelecekte gelemiyor gibi.. bende o yuzden bekledim ama artik daha fazla dayanamiycam yarin sabah yapicam.. insallah yine tek cizgiyi gorup sap gibi kalmam 🙁 cok cok korkuyorum ama yapmak zorundayim..
Diycem kiz bi gelsin su naznli melegimde hemde neler diycem 🙂 Hele o babasi olacak kisiye yapacagim iskenceleri hic sorma haha 🙂
Canımmmm inşallah hamişlik belirtileridirrrrrr allahım çok istiyorum yaaaaa sizden de inşallah güzel haber alırımmmmm (amin)
yap testini canım için rahatlar hem. inşallah ikinci çizgiyi de görürsün. biliyor musun ben de öylesine yapmıştım, hatta az dursun hemen çöpe atarım diyecek kadar soğukkanlıydım 🙂 inşallah senin de öyle olur canımmm.
zaten o nazlıları elimize bir alalım neler neler edeceğiz ama önce babalara tabi 🙂
Canımmmm inşallah hamişlik belirtileridirrrrrr allahım çok istiyorum yaaaaa sizden de inşallah güzel haber alırımmmmm (amin)
yap testini canım için rahatlar hem. inşallah ikinci çizgiyi de görürsün. biliyor musun ben de öylesine yapmıştım, hatta az dursun hemen çöpe atarım diyecek kadar soğukkanlıydım 🙂 inşallah senin de öyle olur canımmm.
zaten o nazlıları elimize bir alalım neler neler edeceğiz ama önce babalara tabi 🙂
ayyüzlü testte silik çıktı yazmışsın cnm bence hamişsin hadi gözün aydın ilk tebrik eden ben olmak istedim tatlım yaa geç döllenme olduğu için bence günün geçtiği halde silik çıkmıştır yani kanda tam belli olur cnm gözün aydınnnnnnnnnnn darısı bize inşallah neler yaptın buay farklı bişiler hissettinmi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapmışmı test bugün dr gidecekti sanırı wooooooooow ardarda ne güzel haber bunlar ayyüzlüüüüüü tebrik ederim canıııım inşallah kan testinde çok güzel değerler alırsın ve sorunsuz hamişlik yaşarsın
kız lar coooook tesekur ederım darısı sızın basınıza bugun doktoraa gittim dediki gebelik suphesi var dedi ama yınede emın olmak ıcın kan testı yaptı sonucu yarın ogrenecem
tamam canım kendıne ıyı bak hayırlı haberlerını beklıyoruz.....dualarımız senınle su mubarek gunde ınsallah allahım kabul eder hayırlısıyla senıde mutlu goruruz hoscakal.....