Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Aslinda bendede yaklasik 4-5 gundur regl belirtileri var.. sanki gelecekte gelemiyor gibi.. bende o yuzden bekledim ama artik daha fazla dayanamiycam yarin sabah yapicam.. insallah yine tek cizgiyi gorup sap gibi kalmam 🙁 cok cok korkuyorum ama yapmak zorundayim..

Diycem kiz bi gelsin su naznli melegimde hemde neler diycem 🙂 Hele o babasi olacak kisiye yapacagim iskenceleri hic sorma haha 🙂

Ah canim cok sagol 🙂 Ben cisimle yazilmak istiyorum listeye littfen ama litfen haha 🙂

Kizlar cikis saatim geldi.. simdi sessiz ve suskun cikayimda yarin donusum muhtesem olsun degil mi hihi 🙂

sssttt ses cikarmayin kizlar ben kaciyorum.. sizleri cok seviyorum.. yarin gorusmek dilegiyle.. opuldunuz..

Canımmmm inşallah hamişlik belirtileridirrrrrr allahım çok istiyorum yaaaaa sizden de inşallah güzel haber alırımmmmm (amin)
yap testini canım için rahatlar hem. inşallah ikinci çizgiyi de görürsün. biliyor musun ben de öylesine yapmıştım, hatta az dursun hemen çöpe atarım diyecek kadar soğukkanlıydım 🙂 inşallah senin de öyle olur canımmm.
zaten o nazlıları elimize bir alalım neler neler edeceğiz ama önce babalara tabi 🙂

amın canım...sen baslamadınmı ıskenceye canım yawww 3ay oldu aserme naz falan yokmu anlat bakalım 🙂

Kizlar cikis saatim geldi.. simdi sessiz ve suskun cikayimda yarin donusum muhtesem olsun degil mi hihi 🙂

sssttt ses cikarmayin kizlar ben kaciyorum.. sizleri cok seviyorum.. yarin gorusmek dilegiyle.. opuldunuz..

Görüşürüz canımmmmm iyi şanslarrrrr, kalbim dualarım seninle... öpüyorummm

ben de çıktım tatlı cadım seni de çok öpüyorummmm görüşürüz canım

[sıze=7]ayyuzlu ve daffdodıl cok cok tebrık ederım canlarım allah kucanıza almayıda nasıp etsın[/sıze]

Ayyüzlü tebrik ederim canım, allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah,
Mayıs ayınıda 4 hamişle kapattık, mart nisan ve mayıs 4 er tane 🙂

Kizlar bugun neden kimsecikler yok ki?

Ayyuzlu ve Daffodil tebrik ederim canlarim.. Allah sag salim kucaginiza almayida nasip etsin insallah.. Darisi bizlerin basina..
kız lar coooook tesekur ederım darısı sızın basınıza bugun doktoraa gittim dediki gebelik suphesi var dedi ama yınede emın olmak ıcın kan testı yaptı sonucu yarın ogrenecem

tamam canım kendıne ıyı bak hayırlı haberlerını beklıyoruz.....dualarımız senınle su mubarek gunde ınsallah allahım kabul eder hayırlısıyla senıde mutlu goruruz hoscakal.....