benimde işim rahat oturuyorum senin gibi bende oturmakdan yoruluyorum karnım benimde şiş 🙂 pantalonlarım olmuyor kilo aldım.eşim karnımı şiş görünce büyüdü diye seviniyor hergün karnımı seviyor 🙂
benim delide, a$ ermeye takintili ilk günden beri, durup durup " canin birsey istedimi" canin birseymi cekti" deyip duruyor... benimde istemiyor 🙂 ama ara sira yolluyorum onu birseyler almaya 🙂
eminem kısss tatlı hamişim...okudumda pek belirtim yok yazmışsın..canım benim herkeste olacak diye bişi yokki benim bi arkadaşım vardı hamileliğimi 8. ayımda anladım diyordu oda ağırlaştığı için...sen içini ferah tut gülümben geldimm.... bi bakip cikicam 🙂
eminem kısss tatlı hamişim...okudumda pek belirtim yok yazmışsın..canım benim herkeste olacak diye bişi yokki benim bi arkadaşım vardı hamileliğimi 8. ayımda anladım diyordu oda ağırlaştığı için...sen içini ferah tut gülüm
iyilik canııım sen nasılsınselaaammmm cicişlerrrrrrrrrrrrrr 🙂 nasılsınız???
olurmu olur bacım yarın sabah girdiğinde ne yazacaksın çok merak ediyorum hheehheePek degil hic belirtim yok 🙂 .... yaa ben geliyorm sen kaciyorsun, sen geliyorsun ben cikmi$ oluyorum... benimde bu gidiste öyle olcak, bebek hareketlene kadar anlamicam herhalde... ayyy bide kendi kendime nazar deyirirmisim, aksam migdem bulanmaya baslarmis.... en korktugum sey zaten migde bulantisi, 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?