Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
az kalmis... hadi bi kac gün daha sabret... hicc belirtide arama kendinde bosver... cünkü inan hic belli olmuyor... Mart ayinda bende ba$ dönmesi, bulanti gibi belirtiler vardi kesin hamileyim demi$tim ama yine regl olmustum, gecen ayda regl belirtisi vardi onu beklerken civcivim geldi... 🙂
sen yinede testi hazir tut evde.... elinin altinda bulunsun 🙂
valla canim ben günüm geldiginde sabah kalktim, baktim yok hemen ilk idrarla test yaptim 🙂
5ay bekledim , bi kac gün beklicek sabrim yoktu 🙂
reglín düzenlimi??? yoksa ara sira gecikme oluyormu??? olmuyorsa yarin sabah test yap... ama herkezde hemen cikmiyorumus onuda söyliyimde, bende silik cikmisti...
evt canim okudum gecmis sayfalarda... ama meleyin iyimi$,,, ona cok sevindim.. insallah sag saglim kucagimiza aliriz yavrularimizi... 4 mayis annesi artik pes pes dogururuz.... ilk sende sira 🙂 benim doktor 29.01 tarihini verdi, bakalim....
benim iyi gidiyor, ama hic bi belirti yok yaa.... olmamasi iyi ama, yinede insan bekliyor birseyler olsun diye 🙂