Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

10 haziranda adet günü normalde ama inşallah olmaz normaldede ağrı olurduda 2 tane yumurta varmıştı ondanda biraz ümitleniyorum

az kalmis... hadi bi kac gün daha sabret... hicc belirtide arama kendinde bosver... cünkü inan hic belli olmuyor... Mart ayinda bende ba$ dönmesi, bulanti gibi belirtiler vardi kesin hamileyim demi$tim ama yine regl olmustum, gecen ayda regl belirtisi vardi onu beklerken civcivim geldi... 🙂
sen yinede testi hazir tut evde.... elinin altinda bulunsun 🙂

ya test için erken dimi 3 gun daha beklemelıyım galıba akıl verın ya

valla canim ben günüm geldiginde sabah kalktim, baktim yok hemen ilk idrarla test yaptim 🙂
5ay bekledim , bi kac gün beklicek sabrim yoktu 🙂
reglín düzenlimi??? yoksa ara sira gecikme oluyormu??? olmuyorsa yarin sabah test yap... ama herkezde hemen cikmiyorumus onuda söyliyimde, bende silik cikmisti...

evet mayıs anneleri cogaldı cnm 🙂) benim kanamalarım var cnm ama iyim şimdilik sen nasılsın nasıl gidiyor

evt canim okudum gecmis sayfalarda... ama meleyin iyimi$,,, ona cok sevindim.. insallah sag saglim kucagimiza aliriz yavrularimizi... 4 mayis annesi artik pes pes dogururuz.... ilk sende sira 🙂 benim doktor 29.01 tarihini verdi, bakalim....
benim iyi gidiyor, ama hic bi belirti yok yaa.... olmamasi iyi ama, yinede insan bekliyor birseyler olsun diye 🙂

Geri