cnm gecmiş olsun inş sonuclar güzel cıkarda cektiğin acı vız gelir ozaman sana kendine cok dikkat etkızlar nerdesiniz huuuu?
ben bu gün rahim filmi çektirdim !!!!!!!!!!!!
kimseyi korkutmak istemem ama kabuss gibiydi ,çook canım yandı , evet kısa sürüyor ama çok canım yandı çok acıdı gerçekten.Ama bitince bişey yok hafif regl ağrısı oluyor sonrasında.
Dieyeceğim o ki çektirmek isteyen varsa , anestezi ile düşünsün çünkü kolay bişey değilmiş..
hoşbulduk cnm nasılsın nasıl gidiyor işlerhoşgeldiniz kızlar ay izgili daha test yapmadınmı sen
iyi iştekilerle uğraşıyorum stres yapıyorlarhoşbulduk cnm nasılsın nasıl gidiyor işler
nasıl bekliyorsun bukadar biz bile merak ediyoruzherkese günaydın fıstıklayyyyy
yaaaa laram çıktınmı yaaaa daha şimdi burdaydın üühhüü üühhüüüü
canlar ben daha regl olmadım...eğer yarına kadar olmazsam test yapmayı düşünüyorum nasipse...dua edin benim için
bilgemeleeeeeek canııım geçmiş olsun atlatmışsın...inşallah sonuçların güzel çıkar canım benim
kızlarrrr ben tekrar girerim öpüyorum herkesi
kolay gelsin ozaman sana kendinede dikkat etgünaydin kizlar, nasilsiniz bugün??? ben iyi sayilirim... dün evde yanlizdim... ama bugün annemde kalcam buyük bi ihtimal... aksam fikrim degismesse tabii.... ve islerim baya yogun, fazla zaman geciremicem sizinle... :-(
ayy cnm inş hamileisndir dualarımız seninle hadi güzel haberlerini bekliyoruzherkese günaydın fıstıklayyyyy
yaaaa laram çıktınmı yaaaa daha şimdi burdaydın üühhüü üühhüüüü
canlar ben daha regl olmadım...eğer yarına kadar olmazsam test yapmayı düşünüyorum nasipse...dua edin benim için
bilgemeleeeeeek canııım geçmiş olsun atlatmışsın...inşallah sonuçların güzel çıkar canım benim
kızlarrrr ben tekrar girerim öpüyorum herkesi
kolay gelsin cnm kendini fazla yorma bebişe ve kendine cok iyi bakgünaydin kizlar, nasilsiniz bugün??? ben iyi sayilirim... dün evde yanlizdim... ama bugün annemde kalcam buyük bi ihtimal... aksam fikrim degismesse tabii.... ve islerim baya yogun, fazla zaman geciremicem sizinle... :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?