Merhaba canımmmmm ne zamandır görüşememiştik nasılsın?
Çok şükür film olayın sona ermiş, evet çok kolay birşey değil. ama neyse atlatmışsın.
sonucun nasıl canım?
Bilgemelekcim,gecmis olsun canim.Cok sükür atlatmissin.Sonuclarin nasil cikti?
cnm gecmiş olsun inş sonuclar güzel cıkarda cektiğin acı vız gelir ozaman sana kendine cok dikkat et
herkese günaydın fıstıklayyyyy
yaaaa laram çıktınmı yaaaa daha şimdi burdaydın üühhüü üühhüüüü
canlar ben daha regl olmadım...eğer yarına kadar olmazsam test yapmayı düşünüyorum nasipse...dua edin benim için
bilgemeleeeeeek canııım geçmiş olsun atlatmışsın...inşallah sonuçların güzel çıkar canım benim
kızlarrrr ben tekrar girerim öpüyorum herkesi
Amaaan çok zormuş gerçekten , o kadar acı çektim ki gece uyuyamadım , ne zaman gözümü kapasam sanki yeniden yapılacakmış gibi hissettim,sinirlerim çok gerildi,belki benim canım çok tatlı ama imkanı olan anesteziyle yaptırsın , canlı canlı çok zormuşşş.
Sonuçlar perşembe çıkacak ama çekilirken dr. açık ,herşey yolunda dedi , sağ tarafta hafif bir deformasyon varmış ama yani sağ yumurtalık sol kadar iyi çalışmıyormuş.Zaten hep solda tek yumurtam oluyordu.
Lara sana da çook geçmiş olsun canım , inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın..
Mrs.m canım evet görüşemedik , işten ayrıldım geçen hafta , daha doğrusu çıkartıldım , evdeyim şimdilik yaz geçsin iş arayacağım o arada bebek olursa süper olur tabi 🙂
Mimoza nasıl gidiyor hamişlik canım?
İzgilim günün geçmiş ne güzel , inşaallah güzel haberler alırsın , hayırlısı olsun.Hafif kanamam var bitsin yarın başlayacağım inşaallah salatı tefriciye okumaya...
sen ne alemdesin tatlım nasıl gidiyo hamişliğin şikayetler ne durumda umarım fazla sıkıntın yoktur