15 gün sürecek.kendi misafirhanelerinde kalacağım zaten,kişiye özel ve grup terapisi şeklinde psikolog desteği olacakmış.tek güzel sonuç versinde inşallah tabi.dualarınızda ne olur unutmayın.nekadar surecekmıs canım bu durum pekı?hanı psıkolog yardımıda olacak demıstın...ınsallah tutar canım sen umıtlı ol gelısmelerı de bıze bıldır allahım gonlune gore versın ınsallah....
inşallah canım.inşallah.ayy hadi bakalım inşallah tutan ranacım, zahmetli bir serüven emeklerinize deyer inşallah..
evet canım senınkı kotu zaman denk geldı ama olsun saglıgın olsunda sen verırsın yıne problem olmaz ınsallah ıyı gelır sonuclarımız....
unutmayız canım benım sen rahat ol ıyı dusun dualarımız senınle....15 gün sürecek.kendi misafirhanelerinde kalacağım zaten,kişiye özel ve grup terapisi şeklinde psikolog desteği olacakmış.tek güzel sonuç versinde inşallah tabi.dualarınızda ne olur unutmayın.
inşallah canım.inşallah.
benım tek dersı vermem gerek canım soylemıtım oda cok ıyı gemedı ama ılk nota guvenıyorum bıraz ınsallah ıyı gelır.....Öyle canım sağlık olsun en önemlisi bu gerisi nasıl olsa olur, ço ümitli olmamakla belki bi tane dersimi verme ihtimalim var gibi ya bakalım artık bu hafta sonu ıçaklanır artok heralde, senin nasıldı canım..
tamam canım hayırlısı olsun bakalım evet gecıkme olabılır senınkı ancak düzeni oturur..hoscakal....canlar günaydın sabahın köründe burdayım :minik:
test yaptım negatif çıktı sanırım düşükten sonra geçikmem olacak kendimi şimdilik listeden sildim bu aralar giremem artık öpüyorum herkesi çook
regl olunca yeni tarihimi eklerim
hadi canlar izgil kaçar
sagol canım darısı senın basına ınsallah...nerelerdesın neler yapıyorsun hemsocum nasılsın?Herkese günaydın,
Uzun zamandır görüşmedik, yokluğumda güzel gelişmeler olmuş;
Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI
Yazgulu24...............................1 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Tatlı cadım ................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
Hepinizi tebrik ediyorum, kucağınıza da alırsınız inşallah, darısı da tüm isteyenlerin başına olsun. Geçmiş sayfaları okuyamadım arkadaşlar başka olumlu ya da olumsuz gelişmeler varsa da kaçırmış oluyorum.Allaha emanet olun canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?