Ben de internetten tatil yerlerine bakıyorum, bu yaz iyi bir tatil istiyorum, gerci ne zaman istesem iy bir tatil yapamayız ama belli de olmaz hani, şöyle güzel bir dağ evi olabilir, bağ evi olabilir, ekotatil olabilir, ne bilim değişik olsun istiyorum bu sefer.. denizden bıkmışız...
yok canım benım alınganlık yaptın dıye degıl uzme kendını dıye dedım ben hepımız bu zamanlardan gectık gene ay bır oncekı ay okadar umutludumkı ben ama gelmedı kafamı rahatlattım geldı bak.....senınde oyle olcak emın ol tamammı....
evet şart!
çok bunaldım bende. havalar da ısındı ve artık kendimi rahatlatmak istiyorum.
acaba işten çıkıp temelli mi tatil yapsam diye de düşünüyorum ama bu defa da pişman olmaktan korkuyorum.
en azından çocuk olsa da çıksam. ahhh ahhh
herseyde vardır bır hayır canım.....tatılın tadını cıkar kımbılır tatılden dolayı huzurlu ve rahat olcaksın belkı bebek dusuncesını cıkarcaksın gelecek bılemeyızkı tatlım kendını rahat tut sen yeter.....
denemedik şekil kalmadı heralde🙂
zatene 1 yıl daha bekelyip, olmazsa tüp bebek deneyeceğiz.
inşallah kaderişmde evlat sahibi olmak vardır ve çok beklemem
dayanamadım listeye kendimi de ekledim
en azından bir eğlence olsun ekndime. yaşamaktan bezmiş, umutsuz bir haldeyim. sanki bi hedefmiş gibi gelsin en azından bu tarih🙂
canım ya yapma öyle zaman zamna hepimiz aynı oluyoruz ama toparlanmak bizim elimizde inş hakkımızda hayırlısı olur rabbim seninde yüzünü güldürür canım benim
sagol aysegulum....dualarım hepımızle canım benım.....gecen hafta burda degııldım canım yenı evıme geldım 10 tane okyabıldım nezaman bıtecektı süre varmıydı canım.....devam ederım canım ben bısey olmaz....
canım ekime kadar dedim ben sen oku ozaman allah razı olsun miğden falan bulanırsa okuyamazsan söyle ben devam ederim canımın içi sende okursan sanada okurum tamammı gülüm benimm çok öpüyorum seni bebişini allaha emanet ediyorum inş sende herşey yolunda giderde bebişini sağlıcakla kucaklarsın
herseyde vardır bır hayır canım.....tatılın tadını cıkar kımbılır tatılden dolayı huzurlu ve rahat olcaksın belkı bebek dusuncesını cıkarcaksın gelecek bılemeyızkı tatlım kendını rahat tut sen yeter.....
kızlar cıkıyorum benn gorusurz kendınıze ıyı bakın hoscakalın...yasınlerımı okuyayım ben aysegulume yetıssın.......dualarım hepımız ıcın kızlar hamıle olan olmayan tum arkadaslarımız ıcın bugun dualarımız bır olsun hoscakalın.....
bitanem ya gidip geliyorum sizide bırakamadım inş yine görüşücez ccanımın içi
iyiyim gülüm sen de inş en yakın zamanda bebişine kavuşursun inanıyorum canımm
oohh aferin o tatlı meleğe inş hiç üzmez seni canım benim inş herşey yolunda gider tatlım
canım benim gidemedim ya ne güzel toplanmışsınız ama şimdi gidiyorum
canım ya yapma öyle zaman zamna hepimiz aynı oluyoruz ama toparlanmak bizim elimizde inş hakkımızda hayırlısı olur rabbim seninde yüzünü güldürür canım benim
canım ekime kadar dedim ben sen oku ozaman allah razı olsun miğden falan bulanırsa okuyamazsan söyle ben devam ederim canımın içi sende okursan sanada okurum tamammı gülüm benimm çok öpüyorum seni bebişini allaha emanet ediyorum inş sende herşey yolunda giderde bebişini sağlıcakla kucaklarsın