Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Ben de internetten tatil yerlerine bakıyorum, bu yaz iyi bir tatil istiyorum, gerci ne zaman istesem iy bir tatil yapamayız ama belli de olmaz hani, şöyle güzel bir dağ evi olabilir, bağ evi olabilir, ekotatil olabilir, ne bilim değişik olsun istiyorum bu sefer.. denizden bıkmışız...
evet canım aynen bende nezamanguzel bır tatıl hayal etsem olmuyor bızımde ızne cıkıs tarıhımız temmuz 10 bır aksılık olmazsa tabı.... nevsehıre gıdecegız nınsallah 3 gun orda 3 yada 4 gunde mersınde esımın ablası var oraya bu sefer farklı yer olsun ıstedık ınsallah ıyı gecer.....ınsallah sıızn tatıl de ıyı gecer ınsan gercekten yoruluyo sene ıcınde.....tatıl sart....

yok canım benım alınganlık yaptın dıye degıl uzme kendını dıye dedım ben hepımız bu zamanlardan gectık gene ay bır oncekı ay okadar umutludumkı ben ama gelmedı kafamı rahatlattım geldı bak.....senınde oyle olcak emın ol tamammı....

inşallah canım yaaa...
son iki aydır rahatlatmıştım kendimi ama şimdi de "ya hiç olmayacaksa" korkusu sardı.
ondan böyle cozuttum

evet canım aynen bende nezamanguzel bır tatıl hayal etsem olmuyor bızımde ızne cıkıs tarıhımız temmuz 10 bır aksılık olmazsa tabı.... nevsehıre gıdecegız nınsallah 3 gun orda 3 yada 4 gunde mersınde esımın ablası var oraya bu sefer farklı yer olsun ıstedık ınsallah ıyı gecer.....ınsallah sıızn tatıl de ıyı gecer ınsan gercekten yoruluyo sene ıcınde.....tatıl sart....

evet şart!
çok bunaldım bende. havalar da ısındı ve artık kendimi rahatlatmak istiyorum.
acaba işten çıkıp temelli mi tatil yapsam diye de düşünüyorum ama bu defa da pişman olmaktan korkuyorum.
en azından çocuk olsa da çıksam. ahhh ahhh

Ayşegülüm naber tatlım h. geldin özletin kendini..

bitanem ya gidip geliyorum sizide bırakamadım inş yine görüşücez ccanımın içi

İyiyim tatlım napim valla, adet bekliyorum hacı yolu bekler gibi :minik: sen nasılsın tatlım..

iyiyim gülüm sen de inş en yakın zamanda bebişine kavuşursun inanıyorum canımm

üzmüyor artık teyzesi agrılarımda hafifledi artık salı günü onu görmeye gidecegiz bakalım nasıl olmuş cok merak ediyorum.iyi olduguna sevindim cnm

oohh aferin o tatlı meleğe inş hiç üzmez seni canım benim inş herşey yolunda gider tatlım

Aaaa nereye yaaa, tamda ne güzel herkesler gelmiş sohbet ecekken,
Ne yapalım tatlım öpüyorum kocaman :ar4fd:

canım benim gidemedim ya ne güzel toplanmışsınız ama şimdi gidiyorum

dayanamadım listeye kendimi de ekledim
en azından bir eğlence olsun ekndime. yaşamaktan bezmiş, umutsuz bir haldeyim. sanki bi hedefmiş gibi gelsin en azından bu tarih🙂

canım ya yapma öyle zaman zamna hepimiz aynı oluyoruz ama toparlanmak bizim elimizde inş hakkımızda hayırlısı olur rabbim seninde yüzünü güldürür canım benim

ınsalah gelır canım da rahatlarsın....

sagol aysegulum....dualarım hepımızle canım benım.....gecen hafta burda degııldım canım yenı evıme geldım 10 tane okyabıldım nezaman bıtecektı süre varmıydı canım.....devam ederım canım ben bısey olmaz....

canım ekime kadar dedim ben sen oku ozaman allah razı olsun miğden falan bulanırsa okuyamazsan söyle ben devam ederim canımın içi sende okursan sanada okurum tamammı gülüm benimm çok öpüyorum seni bebişini allaha emanet ediyorum inş sende herşey yolunda giderde bebişini sağlıcakla kucaklarsın

kızlar cıkıyorum benn gorusurz kendınıze ıyı bakın hoscakalın...yasınlerımı okuyayım ben aysegulume yetıssın.......dualarım hepımız ıcın kızlar hamıle olan olmayan tum arkadaslarımız ıcın bugun dualarımız bır olsun hoscakalın.....

bitanem ya gidip geliyorum sizide bırakamadım inş yine görüşücez ccanımın içi

iyiyim gülüm sen de inş en yakın zamanda bebişine kavuşursun inanıyorum canımm

oohh aferin o tatlı meleğe inş hiç üzmez seni canım benim inş herşey yolunda gider tatlım

canım benim gidemedim ya ne güzel toplanmışsınız ama şimdi gidiyorum

canım ya yapma öyle zaman zamna hepimiz aynı oluyoruz ama toparlanmak bizim elimizde inş hakkımızda hayırlısı olur rabbim seninde yüzünü güldürür canım benim

canım ekime kadar dedim ben sen oku ozaman allah razı olsun miğden falan bulanırsa okuyamazsan söyle ben devam ederim canımın içi sende okursan sanada okurum tamammı gülüm benimm çok öpüyorum seni bebişini allaha emanet ediyorum inş sende herşey yolunda giderde bebişini sağlıcakla kucaklarsın
ınsallah canımmmm okurum ben evdeyım nasılsa benım ıcın ıyı olcak bır tatıl arasında eger bıtıremezsem kalır kı onuda gelınce okurum zaten.....

Geri