benim 2 hafta iznim var ve birer hafta kullanabiliyorum.
temmuzda 1 ahfta amcamlara kıbrısa gideceğiz (kendisi asker ve buyıl tayini oraya çıktı🙂) diğerinde de kısmet olursa bodrumdayız.
3 yıllık evliyim ve bu dördüncü yazımız. çocuk olana kadar ne kadar değişik yer görsek, gezsek kardır diye dolanıp duruyoruz🙂
Kıbırısta abimde kaldı ama gitmek nasip olmadı, bizde öyle valla geziyoruz yaz gelince kocam sağ olsun kırmaz hiç özellikle gezme konusunda, biz Balıkesir Ayvalıktaydık daha önce çevresini hep gezdik ve Çanakkale ilçeleri de dahil dolaştık..
kızlar cıkıyorum benn gorusurz kendınıze ıyı bakın hoscakalın...yasınlerımı okuyayım ben aysegulume yetıssın.......dualarım hepımız ıcın kızlar hamıle olan olmayan tum arkadaslarımız ıcın bugun dualarımız bır olsun hoscakalın.....
erteleme durumu varsa ertele canım yoksa olsun tatıl donusu dınlenmıs bır vucutla süper olur calısmalar sen takma kafana hıc bıseyı herseyı zaman ve oluruna bırak sen yapman gerekenı yap gerısı allahın ıznıyle olur.....
Kıbırısta abimde kaldı ama gitmek nasip olmadı, bizde öyle valla geziyoruz yaz gelince kocam sağ olsun kırmaz hiç özellikle gezme konusunda, biz Balıkesir Ayvalıktaydık daha önce çevresini hep gezdik ve Çanakkale ilçeleri de dahil dolaştık..
geçen yaz gittik biz. küçükkuyuda kaldık. kaz dağları, cunda adası faan. şahaneydi. tam aile yeri. inşallah bebişimiz olursa birgün onunla gitmeyi çok istiyorum.
erteleme durumu varsa ertele canım yoksa olsun tatıl donusu dınlenmıs bır vucutla süper olur calısmalar sen takma kafana hıc bıseyı herseyı zaman ve oluruna bırak sen yapman gerekenı yap gerısı allahın ıznıyle olur.....
1.ci seneden sonra doktora gidin diyorlar.. gitdinizmi? dün okumustum bu siteden biri 2 bucuk sene sonra hamile kalmis... zamani geldimi insallah herkezin olur.. benim teyze kizininda hic bi sorunu yoktu ama yillarca olmadi.... simdi iki tane kizi var...
1.ci seneden sonra doktora gidin diyorlar.. gitdinizmi? dün okumustum bu siteden biri 2 bucuk sene sonra hamile kalmis... zamani geldimi insallah herkezin olur.. benim teyze kizininda hic bi sorunu yoktu ama yillarca olmadi.... simdi iki tane kizi var...
daha 4. ayda herşey yolunda mı diye gittim, doktor kovaladı daha erken diye🙂
8. ayda gittim rahimde yara var, engel olabilir diye yaktırdı.
sonrasında geçtiğimiz şubat ayında (yaklaşık 1,5 yıl olmuştu) tam teşekküllü kontrolden geçtik. herşey normal. hatta ortalama değerlerin üzerinde. ama sonuç yok🙁
hatta geçen ay aşılama yaptırdık, tutmadı.