Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ınsallah canımmmm okurum ben evdeyım nasılsa benım ıcın ıyı olcak bır tatıl arasında eger bıtıremezsem kalır kı onuda gelınce okurum zaten.....

allah razı olsun bitanem arkadaştan ileri dostumsunb benim yerin hep ayrı diyorum ya sen başka sın canımın içi hep duarımdasın inş busfer kucağina alırsın meleğini rabbim yar ve yardımcın olsun

evt canim, hayirlisi olsun... herseyin normal olmasi bile güzel bi sonuc bence... insallah yakin zamanda gelir melegin canim... bol bol dua et... ben tüm isteyenlere hergece dua ediyorum... insallah herkez ya$ar bu mutlulugu...

evt canim, hayirlisi olsun... herseyin normal olmasi bile güzel bi sonuc bence... insallah yakin zamanda gelir melegin canim... bol bol dua et... ben tüm isteyenlere hergece dua ediyorum... insallah herkez ya$ar bu mutlulugu...

canım benim çok sağol.
bol bol dua ediyorum zaten, elden başka birşey gelmiyor.
Allah kimseyi kimseye imrendirmesin, isteyen herkesin kucağını sağlıklı , hayırlı evlatlarla doldursun...

ben de çıkıyorum arkadaşlar.

bu gece kandil ve bu güzel geceyi değerlendirelim, birbirimiz için bol bol dua edelim.
hayırlara vesile olusun inşallah!

Allah'a emanet olun.

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın bütün isteyenlerde tabi