Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

MRS.M ve TATLICADIM, ikinizinde iyi olmanıza ve bebeklerizin de iyi olmasına çok sevindim, sizi seviyorum...

canımmmmm çok teşekkür ederim allaha şükür iyi bakalım, ben de seni çok seviyorum canım arkadaşım.

Haaaa bu arada ben hala regl de olmadım, bugün 31. gün, sanırım gecikmeli olacak, 35 güne kadar olursun demişti dr.um ama bakalım...

canım gecikmesi normal...kafana takma, nasıl olsa gelir.

bu arada usta balıkçı olmana sevindim 🙂 ne güzellll.... hayattaki en rahatlatan ve sabrı ölçen şey balık tutmakmış. sana çok yarayacak eminim. bir dahaki sefere güneş yağlarını sür de git 🙂

Slm fistigim.. iyiyim aslinda kendimi her zamanki gibi hissediyorum.. sadece herseye tekrar yeniden baslayacak olmak beni biraz stres yapti ama en azindan artik bir tane daha umudum var, oda dogal yollardan hamile kalabilmis olmam..

kanamam yok cok sukur.. bitti yani.. cuma gunude rahmin icine bakti doktor herhangi birsey kalmismi diye, temiz dedi.. reglimi bekleyip sonra tekrar calismalara baslayabilirmisiz.. Tabi reglim ne zaman gelir hic bir fikrim yok..

Hmm zaten o asi bence dogru duzgun arastirilmadan vuruldu herkese ben risk grubuna girmedigim icin vurmadilar.. Burda kucuk bebeklere ve yaslilara vurmuslardi sadece..

Ohh ne guzel en guzelini yapmissin tatlim.. tabikide kendimizi baska seylerle oyalamak en guzeli ama bazen insanin aklina takildimida cikar cikartabilirsen iste 🙁

Usta balikci olda bir gun tuttugun baliklari yemeye gelelim hihi 🙂

Haaaa bu arada ben hala regl de olmadım, bugün 31. gün, sanırım gecikmeli olacak, 35 güne kadar olursun demişti dr.um ama bakalım...

Canim ben nasip hesapliycam simdi gunumu sence? Dusuk yaptigim gun mu ilk gun olacak?

günaydın kızlar sabah sabah sinir bozucu haberlerle uyandırayım dedim sizi🙁( dün akşam sadece küçük bi nokta boyutunda 1 damla kan gördüm devamı gelmedi ama ben korkmaya başladım onun dışında başka bir iz yok bebişe bişey mi oldu bilmiyorum hastaneye ancak çarşamba gidebilirim o güne kadar da meraktan ve korkudan ölücem tabii bişeyler söyleyin bana lütfen...

ıcını rahat tut canım bısey olmamıstır sen eger evdeysen dınlenmeye calıs uzanmıs bır sekılde.....ınsallah devamı gelmez ama sen panık yapma sıkma canını.....normalde boyle kanamalr olabılıyor bılıyorsun ılk zamanlar onemlı olan kanamanın mıktaRI ayrıca acıl bır durum olursa artma gıbı doktora neolursa olsun gıtmenı tavsye ederım....bısekılde ultrasondan bakarlar cunku.....sen dınlen ve aklına kotu bırsey getırme.....

çok saol tatlı cadım biraz rahatlattın beni ne bileyim akşam öyle kan görünce nevrim döndü birden düşüktü dış gebelikti ne kadar anormal durum varsa geldi aklıma geceden beri bi sıkıntı yok çok şükür umarım kanamanın devamı gelmez zaten tekrar gelirse nolursa olsun gidicem doktora allah bebişlerimizi bize bağışlasın

hemen kötü düşünme inşallah bebekte sende iyisindir ama yinede ozaana kadar dikkat et fazla yorulmamaya çalış bence

gecmis olsun canim, böyle seyler olabilirmis, insallah hersey yolundadir... ama ne yalan söyliyim ben olsam dün geceden Hastaneye gitmistim bile... tam bi tela$e memuruyum ben...

eminegelin günaydın nasılsın

günaydin canim, iyiyim, sen nasilsin, gecmis sayfalari okuyordumda 🙂