Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gecmis olsun canim, böyle seyler olabilirmis, insallah hersey yolundadir... ama ne yalan söyliyim ben olsam dün geceden Hastaneye gitmistim bile... tam bi tela$e memuruyum ben...

saol canım bilmiyorum görünced panik oldum birden bide benim hastaneye gitme olayım çok kolay değil askeri hastane dışında biyer bakmıyo bize oraya da randevu almadan gidemiyosun zaten eşimin yarın nöbeti var ancak çarşamba gidebilirim beklemeye mecburum yani...

canımmmmm çok teşekkür ederim allaha şükür iyi bakalım, ben de seni çok seviyorum canım arkadaşım.

canım gecikmesi normal...kafana takma, nasıl olsa gelir.

bu arada usta balıkçı olmana sevindim 🙂 ne güzellll.... hayattaki en rahatlatan ve sabrı ölçen şey balık tutmakmış. sana çok yarayacak eminim. bir dahaki sefere güneş yağlarını sür de git 🙂

Valla eşim sür dedi, ben kowboyluk yaptım, "bana bişi olmaz dedim" şimdi sırtıma güneş sonrası her krem sürdüğünde "bana bişi olmaz diyordun bak haline" deyip duruyo 🙂

Slm fistigim.. iyiyim aslinda kendimi her zamanki gibi hissediyorum.. sadece herseye tekrar yeniden baslayacak olmak beni biraz stres yapti ama en azindan artik bir tane daha umudum var, oda dogal yollardan hamile kalabilmis olmam..

kanamam yok cok sukur.. bitti yani.. cuma gunude rahmin icine bakti doktor herhangi birsey kalmismi diye, temiz dedi.. reglimi bekleyip sonra tekrar calismalara baslayabilirmisiz.. Tabi reglim ne zaman gelir hic bir fikrim yok..

Hmm zaten o asi bence dogru duzgun arastirilmadan vuruldu herkese ben risk grubuna girmedigim icin vurmadilar.. Burda kucuk bebeklere ve yaslilara vurmuslardi sadece..

Ohh ne guzel en guzelini yapmissin tatlim.. tabikide kendimizi baska seylerle oyalamak en guzeli ama bazen insanin aklina takildimida cikar cikartabilirsen iste 🙁

Usta balikci olda bir gun tuttugun baliklari yemeye gelelim hihi 🙂

Canim ben nasip hesapliycam simdi gunumu sence? Dusuk yaptigim gun mu ilk gun olacak?

Aslında canım benimde en büyük tesellim bu oldu sonucu düşükde olsa müdahalesiz doğal yolla hamiş kalmam,sein için de aynı durum söz konusu... bu sevindirici...

Kanaman olmaması güzel canım, valla beni en o kısmı yapratmış, sinirlerimi bozmuştu...

Aşıya gelince doğru diyorsun, eşimin birde sağlık ocağındaki hemşirelerin gazıyla oldum bende ama aslında pişmanım... vurunduk ne oldu sanki domuz gribi falan kalmadı ortalıkta...

Tatlım hele bi tutayım balıkları, hap birlikte afiyetle yeriz inşalahhhhhhhhh.. :d015:

Canım regl tarihini sanırım düşük yaptığın günden itbaren hesaplaman gerekiyor, ben daha sonrasında kürtaj olduğum için o tarihten hesaplamam geekli imiş...

Geri