Canım benım dün haberını ılk ben telefonda aldıgımda elım ayagıma dolastım çok heyecanlandım hep bugünü beklıyorduk ve Allah ım sonunda sanada nasıp ettı gerçekten herseyın zamanı var hep dedım sana belkıde okulun bıtecek sonra gelecek bebegın öylede oldu çok ama çok sevındım çok tebrık edıyorum canım arkadasım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah bu yazıyı sana sabahın erken saatınde gözlerım dolu dolu yazıyorum o kadar duygulandımkı yazdıklarınla canımsın benım her zaman yanındayım canım benım sende benım yanımdasın bılıyorum hersey bır vesıle Allah ım ol dedı ve oldu sana azda olsa destegım yardımım olduysa ne mutlu bana o kadar mutluyumkı kelımelerle anlatamıyorum Allah ım bugünlerıde gösterdı bızı ınsallah ısteyenlerın basına tatlım ınsallah bu süreci bırlıkte geçırıcez canım arkadasım kendıne çok dıkkat et Allah a emanet ol öpüyorum çok
hiç bi değişiklik yoktu cnm yaa sadece karın ağrıları ve aet sancılarım çok fazla ssürünce artık dedim bi test yapiim yok ama yapıcam dedim sonrada doktora giderim adet söktürücü veriri en azından dedim sonra hemen beliren çift çizxgiyi görünce iananmadım Allahım sizde tattırsın bu mutlulu ben bir yıldır sadece hayalini kurabiliyodum inşş gerçek olur hepinizede
hiç bi değişiklik yoktu cnm yaa sadece karın ağrıları ve aet sancılarım çok fazla ssürünce artık dedim bi test yapiim yok ama yapıcam dedim sonrada doktora giderim adet söktürücü veriri en azından dedim sonra hemen beliren çift çizxgiyi görünce iananmadım Allahım sizde tattırsın bu mutlulu ben bir yıldır sadece hayalini kurabiliyodum inşş gerçek olur hepinizede
benim adetime daha var ama kasık ağrım falan var sanki adet olcakmış gibi karın ağrısı var hafta içi doktora gittiğimde yumurtayı çatlamak üzere demişti bakalım
şükrüm kelimelerle ifae edilemez Rabbime ama ben sonsuz kere şükürler olsun diyorum.okadar heyecanla yazıyorumkii kızlarr ama anlayacağınızı biliyorum hepimizin ortak özlemi bu çünkü tam 12 ay geçti ve ben her ay inşallah dedim inşallah Rabbim buay gönderirsin meleğimi okadar acizimki işte Rabbim zaten vereceği vakti öyle ii biliyoki tabii isticez biz ama sabırla bekleyebilmek onu nasip etsin Allahım ve hepinize isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versinnn inşalalh yüce Yaradanım kızlarr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, çok sevindim yaaaaaa... Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.... Kız dualar işe yaradı bakkkk, yek gök dua değilmi? Keyiflendim yine... ohhh ohhhhhh
Slm, bende bugün nihayet adet oldum, yani sabah biraz kahvemsi geldi karnımda sızlıyo, sanırım devam edecek,inşallah fazla ağrılı ve fazla olmaz,dr.um öyle demişti kürtajdan sonra değişik, ağrılı yada fazla gelebilirmiş, bakalım hayırlısı artık...
berranurcummmmm,gozunuzaydın cok sevındım dualarımız kabul oldu bak tebrık ederım ınsallah sorunsuz atlatırsın bu donemı ve saglıkla kucagına alırsın ınsallah....allahım bebıslerımızı korusun...arkamdan geldın bak canım.....pespese doguracagız ınsallah allahın ıznıyle🙂