Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bitanem bnm çok ama çokkkk saol herşey için

inşallah gebelği ilk nasıl anladım değişiklikler oldumu
hiç bi değişiklik yoktu cnm yaa sadece karın ağrıları ve aet sancılarım çok fazla ssürünce artık dedim bi test yapiim yok ama yapıcam dedim sonrada doktora giderim adet söktürücü veriri en azından dedim sonra hemen beliren çift çizxgiyi görünce iananmadım Allahım sizde tattırsın bu mutlulu ben bir yıldır sadece hayalini kurabiliyodum inşş gerçek olur hepinizede

benim adetime daha var ama kasık ağrım falan var sanki adet olcakmış gibi karın ağrısı var hafta içi doktora gittiğimde yumurtayı çatlamak üzere demişti bakalım

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, çok sevindim yaaaaaa...
Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah....
Kız dualar işe yaradı bakkkk, yek gök dua değilmi?
Keyiflendim yine... ohhh ohhhhhh

Slm, bende bugün nihayet adet oldum, yani sabah biraz kahvemsi geldi karnımda sızlıyo, sanırım devam edecek,inşallah fazla ağrılı ve fazla olmaz,dr.um öyle demişti kürtajdan sonra değişik, ağrılı yada fazla gelebilirmiş, bakalım hayırlısı artık...

berranurcummmmm,gozunuzaydın cok sevındım dualarımız kabul oldu bak tebrık ederım ınsallah sorunsuz atlatırsın bu donemı ve saglıkla kucagına alırsın ınsallah....allahım bebıslerımızı korusun...arkamdan geldın bak canım.....pespese doguracagız ınsallah allahın ıznıyle🙂