Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, çok sevindim yaaaaaa...
Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah....
Kız dualar işe yaradı bakkkk, yek gök dua değilmi?
Keyiflendim yine... ohhh ohhhhhh![]()
berranurcummmmm,gozunuzaydın cok sevındım dualarımız kabul oldu bak tebrık ederım ınsallah sorunsuz atlatırsın bu donemı ve saglıkla kucagına alırsın ınsallah....allahım bebıslerımızı korusun...arkamdan geldın bak canım.....pespese doguracagız ınsallah allahın ıznıyle🙂
canım tekrar tebrikkkkkkkk ederi,m.Allah tamamına erdirsin inş.
cnm cok sevindim gözün aydın allah güzel bir hamilelik gecirmeni nasip etsin sag saglım kucagına alırsın inş
nurummmmmmmm
allahımmmmm nasıl güzel bir haber vermişsin canım, çok şükürrrrrr
tebrik ederim, gözünüz aydın. Sabrettin ama mükafatını da aldın. Demiştim sınavdan sonra kesin meleğin gelir diye ama sınavı bile beklememiş miniğimiz 🙂
inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh
çok mutluyum çokkkkkkk senin adına...
hepinize çok ama çok teşekkür ederim canlarım yaa iiki varsınız hep destektiniz dularınızı eksik etmeyin nolur benmde dualarım hepinizle Rabbim isteyen tüm arkadaşalarıma nasip etsin şimdi dootrdan hayırlı haberlerle döenebilmek için dua bekliyorum sizlerden hepinizden Allah razı olsun sabredelim inşalalh hepimize bu duyguyu nasip edecek Rabbim inşşbeeranur canımmmm, tebrik ederim canım
Allah tamamına erdirsin....

Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi