szinde kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edelim hsg nasıl çıktı geçmiş olsun benim biraz zor olmuştu hsg den sonraki ilk adet biraz ağrılı olabilir
kızlar ben bugun cok uzuldum
bugun kayınpeder işten geldi ve yuzunu yıkadı yıkarkende her yeri batırdı adam oturduktan sonra bana bi bardak su getir dedi bende kalktım doldurdum ve vermeye giderken batırdıgı yerlerden gecerken kaydım kayınvalidelerim koştu korktulqr bişi oldu diye bende korkudan aglamaya başladım tek korkumda bebişime bişeyin olmasıydı allaha sukurki kanamam olmadı bi yerimde agrımadı ama sinirlendim niye diyecek olursanız ben düştügümde kayınpederin tek söyledigi şuydu '40 yılda bi bir bardak su istedik senden ondada düştün ' adam kalkıp nasılsın bişeyin oldumu diye sormadı
kızlar ben bugun cok uzuldum
bugun kayınpeder işten geldi ve yuzunu yıkadı yıkarkende her yeri batırdı adam oturduktan sonra bana bi bardak su getir dedi bende kalktım doldurdum ve vermeye giderken batırdıgı yerlerden gecerken kaydım kayınvalidelerim koştu korktulqr bişi oldu diye bende korkudan aglamaya başladım tek korkumda bebişime bişeyin olmasıydı allaha sukurki kanamam olmadı bi yerimde agrımadı ama sinirlendim niye diyecek olursanız ben düştügümde kayınpederin tek söyledigi şuydu '40 yılda bi bir bardak su istedik senden ondada düştün ' adam kalkıp nasılsın bişeyin oldumu diye sormadı
kız senin bu kocanın ailesi niye böyle dangalak allahım yarabbim bu kadar garip insanın bi araya toplandığı tek aile bu heralde ne istiyolar senden anlamıyorum ki biraz sesini çıkar çekinsinler senden ben deli oluyorum sen kimsin benimle böyle konuşursun yaa kayınpeder olmakla noldun babam bana sesini yükseltmedi be ayy kusura bakma ama çok sinirleniyorum böyle şeye hiç alttan al falan diyemicem tep laflarını otursunlar aşağıya!!!kızlar ben bugun cok uzuldum
inanmıyorum yaaaa Bilgem çooooooook çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla.ya şu hsg işe yarıyor yaaa.ayyyy anlatamam nasıl sevindiğimi.şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?