canlar ben çıkıyorum. sonra görüşürüz inşallah🙂
tamam canim... görüsürüz
canlar ben çıkıyorum. sonra görüşürüz inşallah🙂
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

aman bebiş iyi olsun da yeter ki dayanırım yaw insan telaş yapıyo noluyo diye şu 3 haftayı da sağ salim atlatayım inşallah geçer ondan sonra allah bebişlerimize sağlık versin3 ay bittikten sonra geciyor canim.. ama bulanti bebeyin iyi olduguna isaretmis... dayancaksin artik 🙂

amin canim.... 3 hafta göz acip kapayana kadar geciyor inan bana.... kiz sen hic olmassa bulanti falan anliyorsun bebeyinin iyi oldugunu... bende hic birsey yok.. eskiden neysem simdide o 🙂 tek istahim yok....aman bebiş iyi olsun da yeter ki dayanırım yaw insan telaş yapıyo noluyo diye şu 3 haftayı da sağ salim atlatayım inşallah geçer ondan sonra allah bebişlerimize sağlık versin![]()
selamm kızlarrr hamıle bayanlara bisorum olacakkk pazar gunu denize gitmeyi dusunuyoum bebege birsey olumu 9 haftalık hamıleyım
kıyamam 🙂 walla hangisi daha iyi karar veremedim şimdi ama bulantı hakket çok zor düşünsene sadece uykuda rahatsın inşallah anneme çekmem onun tam 9 ay bulanmış midesi ya iştah problemi de var bu gidişle karnım dışarı çıkacağına içine göçecek iyiceamin canim.... 3 hafta göz acip kapayana kadar geciyor inan bana.... kiz sen hic olmassa bulanti falan anliyorsun bebeyinin iyi oldugunu... bende hic birsey yok.. eskiden neysem simdide o 🙂 tek istahim yok....
neyse hafta içi memlekete gidicem belki sıcak hava iyi gelir ist.yağmurlu yine umarım bizim oralar bıraktığım gibidir