ay Allah korusun kız , acayip acayip yaratıklar 🙂
aslında hem söledik hem sölemedik
bana kan testinin sonucnu poliklinikteki dişçim telefonla haber verdi bende duyunca sevinçten ağladım inanamadım, Oğlumda koşarak geldi yanıma hamile mi olmuşsun anne dedi , ben de mecburen evet dedim , önce çoook sevindi , göbek attı resmen ama bir iki saat sonra hırçınlaştı , herşeye kızdı , bavul alıp evi terketmeye kalktı 🙂 Annem duymuş, "böyle tek başıma iyiydi nerden çıktı şimdi " filan demiş, o yüzden ben de dedim ki , yanlış bakmışlar yokmuş bebek dedim.Aslında niyetim söylememekti zaten ,Allah korusun düşük filan olursa açıklaması zor olur diye, yani şu anda bebek yok diye biliyor
Dogdumu kimseye vermez 🙂 simdi birden tuhaf gelmistir... ben bile hamile oldugumu ögrendigimde bi apalladim cocuk napsin 🙂
şimdi soruyorum çok istiyorum diyor ama biz daha kimselere söylemedik , oğluma söylersem birilerinin yanında ağzından kaçırıverir, biraz büyüsün biz bi görelim kalp atışlarını ondan sonra söyleyeceğiz.
evt canim, hemen söylememek lazim, ben 4 aya yaklasiyorum daha cogu kisi bilmiyor 🙂 bosver biraz gec ögrensinler...
çok fena uyku bastırdı bana , biraz uzanayım...
öpüyorum
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl
hoş bulduk canım iyi olmanıza sevindim ben cok fenayım cok agrılı yogun bir kanama geciriyorum sinirliyim cok fenehosgeldin, karnimin acikmasi disinda iyiyim... bebeyimde iyidir insallah 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?