Kizlar,hayirdir,ben geldim hepiniz sustunuz...
Ay eminem,sende laf atmasan konusan yok bugün benimle.Hosbuldum tatlim.Yanlis bisey mi yazdim yoksa küsmüyüz kizlarla anlamadiimmmHosgeldin canim, nasilsin? bakiyorum gizli hayranlarin var 🙂

Güle güle yine gel 🙂Ay eminem,sende laf atmasan konusan yok bugün benimle.Hosbuldum tatlim.Yanlis bisey mi yazdim yoksa küsmüyüz kizlarla anlamadiimmm
Neyse,kizlar ben cikiyorum.Oglum cagiriyor.Öpüyorum hepinizi.Küsmeyin bana...![]()
Ay eminem,sende laf atmasan konusan yok bugün benimle.Hosbuldum tatlim.Yanlis bisey mi yazdim yoksa küsmüyüz kizlarla anlamadiimmm
Neyse,kizlar ben cikiyorum.Oglum cagiriyor.Öpüyorum hepinizi.Küsmeyin bana...![]()
canım benim ben h,ç küsermiyim sana , benim oğlan aldı elimden laptopu ekranı bile kapatamadım ben ten oynuyor sürekli, evde herşey her yer ben ten , çocuk da onlara benzeyecek diye korkuyorum 🙂 geçen dedimki benim oğlana istersen kardeş yerine ben ten doğurayım ben sana , nasıl gülüyor sıpa 🙂
Söyledinmi ogluna kardes meselesini?Kimbilir nasil sevinmistir🙂canım benim ben h,ç küsermiyim sana , benim oğlan aldı elimden laptopu ekranı bile kapatamadım ben ten oynuyor sürekli, evde herşey her yer ben ten , çocuk da onlara benzeyecek diye korkuyorum 🙂 geçen dedimki benim oğlana istersen kardeş yerine ben ten doğurayım ben sana , nasıl gülüyor sıpa 🙂
bide benzermis 🙂
Söyledinmi ogluna kardes meselesini?Kimbilir nasil sevinmistir🙂
Eminecim,gece uyuyamadigini yazmissin ya;sicaktandir.Bende 2-3 gecedir uyuyamiyorum hic.Dün gece saat 3 e kadar döndüm durdum.